Šta je novo?

12k u 3DMark 05 sa jednom 7800GTX

• Začetnik teme Začetnik teme Moso
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Moso

Čuven
Učlanjen(a)
19.12.2002
Poena
619
sa cime god da je 'ladio, GPU se propisno nasvirao! ala je dobar novi GPU, cek da vidimo suparnicki tabor 🙂

***e, "moj" primerak ni blizu... mora da je pao volt mod, tečni azot i par molitvi...

Maxo, koliko je to "nije ni blizu" ako nije tajna?
Moze li na preko 500mhz ?

Znaci strasan OC gpu-a, strasno. Mora da je pao neki mod, kao sto kaze byMax.

offtopic: Maxo jel si ti prevodio neki delove Freddy Krugera? :trust: 😉
POZ :wave:

byMaX je napisao(la):
***e, "moj" primerak ni blizu... mora da je pao volt mod, tečni azot i par molitvi...
Ako si zainteresovan za vmod,100k Ω trimer na Intersil ISL6534 cip za podizanje vdimm-a,dok je za vgpu mod potrebno zalemiti 200 Ω trimer na ISL6592 cip..

Bas me zanima sledeci primerak ATI-ja koji ce da parira GF 7800GTX-u...
@Gidra
Zar se josh lozis na Fredija 🙂

Au :zgran: ja sam jedva izvukao 3969 na 500/1000

zava1974 je napisao(la):
Au :zgran: ja sam jedva izvukao 3969 na 500/1000

To ti je moc pipeline-a! 😉

Pa stavi cetiri 6600GT u SLI 😀

E ovo ti je bilo kraljevski.... :d :d :d :d :d

Mada......Mark05>>>>4324 sa pasivnim TT Schooner-om :eyebrows:

Stize mi PixelView GeForce 7800GTX, 256 MB 256 bit GDDR3, DVIx2, TV-out, VIVO, HDTV, gpu/mem: 430 / 1400 MHz......pa da vidim sta moze ta zvercica...600 $ mamu joj ebem..🙂

Ajd´vidi pa napisi malo opširnije.....mane,kvaliteti,TV-out,kako se ponaša sa tim i tim drajverima,koliko je bučna,temp. full - idle.....itd.

P.S. Nadam se da nisam preterao.....

U 3dmark-u 03 pravi 16k nisam siguran da li je to leadtek,msi ili asus

Naravno, kada je 3DMark05 i rađen za tu kartu. Ništa se od tog hardvera ne pravi od danas za sutra. Pošto se specifikacije znaju unapred i definisane su od strane gaming industrije i ostalih faktora, pitanje je momenta kada će početi plasman istoga. Dokaz je čini mi se Angel of darknes i slične igre koju imaju podršku za Dx9, a u momentu kada je počeo razvoj igre javnost nije imala pojma o specifikacijama za dx9. Sve se zna i nije slučajan svakodnevni izlazak novih stvari. Prema tome idemo svi u nabavku 78xx i R52x kartica.

MadMan je napisao(la):
Stize mi PixelView GeForce 7800GTX, 256 MB 256 bit GDDR3, DVIx2, TV-out, VIVO, HDTV, gpu/mem: 430 / 1400 MHz......pa da vidim sta moze ta zvercica...600 $ mamu joj ebem..🙂

Jel se placa neka carina ili tako nesto?

Gidra85 je napisao(la):

Ma jock bre, josh ti stave na carini shapmanjac i to je to :d

Pa koliko onda izadje sa carinom? Ja sam imao ideju da drugu koji sada ide u New York dam 400 dolara da mi uzme San Diego 3700+, rekao bi mu da baci sve sem procesora i da ga donese u onoj plasticnoj kutijici. 😉 Koliko sam video kosta oko 260 evra, a kod nas je 370 evra!

Gidra85 je napisao(la):
Pa koliko onda izadje sa carinom? Ja sam imao ideju da drugu koji sada ide u New York dam 400 dolara da mi uzme San Diego 3700+, rekao bi mu da baci sve sem procesora i da ga donese u onoj plasticnoj kutijici. 😉 Koliko sam video kosta oko 260 evra, a kod nas je 370 evra!

A koliko kosta crkavanje procesora sa garancijom koja je 7000km daleko? Mislim da ti je bolje da uzmes neki odlicni Venice + Thermalright XP-90c i da uzivas. Kuler naravno da ti donese drugar iz NY-a.

Poz.

kalla89 je napisao(la):
U 3dmark-u 03 pravi 16k nisam siguran da li je to leadtek,msi ili asus
Mora to da izvlaci vise... 16K pravi X850XT.

Gidra85 je napisao(la):

Ma jok..dobili je u radnji..ovo je cena za dilere..samo nikako da mi je isporuce... 🙁

MadMan je napisao(la):
Ma jok..dobili je u radnji..ovo je cena za dilere..samo nikako da mi je isporuce... 🙁
Pa moraju oni malo da se izigraju sa njom :d

Da...malo vise izgleda...gledam kako da prebacim BFG 7800GTX-OC iz Atlante... 😀
Ne znam koliko bi izasla postarina....hm...moram da proverim... :trust:

@Gidra85
Pre nego das novac prijatelju za San Diego, skokni malo na ExtremeSystems forumu pa ces videti da su i tamo retki srecnici koji imaju primerak San Diega kao sto je CYK-ov, tj. vecina nece stabilno na preko 2900mhz na vazduhu tako da ti je kupovina u USA cista lutrija (sa slabim sansama).

Moso je napisao(la):
@Gidra85
Pre nego das novac prijatelju za San Diego, skokni malo na ExtremeSystems forumu pa ces videti da su i tamo retki srecnici koji imaju primerak San Diega kao sto je CYK-ov, tj. vecina nece stabilno na preko 2900mhz na vazduhu tako da ti je kupovina u USA cista lutrija (sa slabim sansama).

Pa zar nije bolje uzeti San Diego u odnosu na Venice, u svakom slucaju?

Poslednja izmena:
MadMan je napisao(la):
Da...malo vise izgleda...gledam kako da prebacim BFG 7800GTX-OC iz Atlante... 😀
Ne znam koliko bi izasla postarina....hm...moram da proverim... :trust:

Blago tebi za BFG! Gledao sam na newegg-u i... :zgran:

@Milan: Kako mogu da znam kada uzimam neki Venice da je dobar primerak (samo mogu da nagadjam prema nedeljama)? :trust: 😉

Poslednja izmena:
Gidra85 je napisao(la):
Blago tebi za BFG! Gledao sam na newegg-u i... :zgran:

@Milan: Kako mogu da znam kada uzimam neki Venice da je dobar primerak (samo mogu da nagadjam prema nedeljama)? :trust: 😉

Birani Venice

Nazad
Vrh Dno