Šta je novo?

12719 3D Markova 2001 SE

drfedja

Čuven
Učlanjen(a)
05.07.2000
Poena
736
Na mojoj konfiguraciji ! 🙂
AthlonXP 1600+ ne treba mi bolji jer je ovaj najjachi
Abit KX7-333
PQI 256 MB PC2700 DDR
Abit Siluro GeForce4 Ti4200 64MB karta je fenomenalna !!!

Sve ovo je onako podosta overklokovano.

drfedja je napisao(la):
Abit KX7-333
PQI 256 MB PC2700 DDR

Ajd' jos malo pa da udjes u grupu G13.000+😀 😀

drfedja je napisao(la):
Abit KX7-333
PQI 256 MB PC2700 DDR

KX7 ?? Pa ti rece da je KR7A najjaca i da neces da menjas plocu. Doslo i tebi iz d***ta u glavu. 😛 Samo jos da kupis pravu memoriju. 😀

Re: Re: 12719 3D Markova 2001 SE

simpson H je napisao(la):
Ajd' jos malo pa da udjes u grupu G13.000+😀 😀

Za takav rezultat mora da se otkljuca procesor.

Jos da nadjem pravu memoriju i otkljucam procesor i bice 13K
Mada nisam probao na 1.9 Ghz, ovo je bilo na 1.8

Pazi ovako, sve leti do jaja na tih 1.9 Ghz, ali najvise me odusevio novi GeForce koji se klokuje kao blesav !
core : 320
memorija 630

Mislim da moze i jos ali ipak tu je negde limit. Na ovim taktovima radio je ispravno.
KX-7 ima neke cudne tripove sa memorijama dok se ne iskljuci enhance dram performance. Nakon toga radi jako dobro. Definitivno, trazi veoma dobru memoriju, ali za uzvrat nudi najbolje performanse.

drfedja je napisao(la):
Abit KX7-333
PQI 256 MB PC2700 DDR

Ne dajem ja nagradu za ono sto nije fenomenalno... Jos fenomenalnija je cena i 2D kvalitet, zar ne?

Da prostite ko valja ABit Silura i za koliko novca?

Da otprilike je cena tolika.
Probali smo kartu na Samsung 959 NF u 2048x1536 i ima neverovatno ostru sliku, najostriju koja je do sada vidjena na nVidia kartama. Odlicno se klokuje, ima lepo pakovanje sa dugackim kablovima za S-VHS i sjajno izgleda. Ne bi bilo lose da se stave cooleri na memorije jer se memorija dosta zagreva. Sve u svemu karta je jako dobra.

drfedja je napisao(la):
Da otprilike je cena tolika.
Probali smo kartu na Samsung 959 NF u 2048x1536 i ima neverovatno ostru sliku, najostriju koja je do sada vidjena na nVidia kartama. Odlicno se klokuje, ima lepo pakovanje sa dugackim kablovima za S-VHS i sjajno izgleda. Ne bi bilo lose da se stave cooleri na memorije jer se memorija dosta zagreva. Sve u svemu karta je jako dobra.
Jel' to cena za siroke narodne mase,tj jel' mogu ja da dodjem sa 170€ i da kupim tu kartu???

E ti se uvek nesto bunis... Ti verovatno mozes da je nadjes i jevtinije... Nemoj sad da nas lozis... 🙂

byMaX je napisao(la):
E ti se uvek nesto bunis... Ti verovatno mozes da je nadjes i jevtinije... Nemoj sad da nas lozis... 🙂
Neeee,silno gresis.Ja MUzzY-ju nudim za 185 pa se bojim da ga ne oderem.Mene kosta vise od tih 170€,pa gledam da nadjem povoljnijeg dobavljaca.U svakom slucaju predlozicu mu da se obrati tebi ili dr.fedji jer je glupo da covek daje 15€ vise.

Neeee,silno gresis.Ja MUzzY-ju nudim za 185 pa se bojim da ga ne oderem.Mene kosta vise od tih 170€,pa gledam da nadjem povoljnijeg dobavljaca.U svakom slucaju predlozicu mu da se obrati tebi ili dr.fedji jer je glupo da covek daje 15€ vise.

Nudi mu sta hoces i za koje pare hoce, ako nije za dzabe on nema pare 😀

Update

Probijeno 13K 3D Markova 2001 na default 1024x768 u 32-bita.

Konfiguracija je sledeca:
Athlon XP 1600+ @ 1.93 Ghz
Abit KX7-333
256 MB PQI PC2700 DDR
ABIT Siluro GF4 Ti4200 315/625

fedja, mozes li da napises na koliko ti radi fsb i memorija?

Miroslav je napisao(la):
fedja, mozes li da napises na koliko ti radi fsb i memorija?
Podelis 1930MHz sa 10.5 i vidis sam,jer kojiko znam fedja jos nije otkljucao ovaj fantastican primerak procesora.

ma abit je naJJaci

maj taj abit rulla. jos si dobio slabiji primerak graficke, jer moze na 360 / 780 bez problema. steta sto nemas neku do jaja memoriju da nasviras plocu na 282MHz magistralu jer moze ladno. probio bi 20 000 garant.

🙂

Podelis 1930MHz sa 10.5 i vidis sam,jer kojiko znam fedja jos nije otkljucao ovaj fantastican primerak procesora.
nisam znao da nije otkljucao procesor... neverovatno je da ga fura na 183 neotkljucanog... svaka cast! procesoru naravno 😉

Miroslav je napisao(la):
nisam znao da nije otkljucao procesor... neverovatno je da ga fura na 183 neotkljucanog... svaka cast! procesoru naravno 😉

Svi ovi novi idu na 1.9

Znam da je off topic ali oce li bilo ko da odgovori cime to ladite i kolika je bukda (50-60 DB 🙂) i da li drzite dodatne ventilatorcice?

re

A koliko kosta to cudo od procesora i da li bi to radilo na mojoj Ga-7VTXH+

a neeeeeeee, samo na Abitu radi uz Abit hd, graficku, memoriju, kuciste itd. Abit only 🙂

Re: Update

drfedja je napisao(la):

Abit KX7-333
256 MB PQI PC2700 DDR

Ajd sad samo jos poteraj default benchmark, a ne da smanjujes rezoluciju. (lepo se vidi na toj tvojoj slici da nije default)😀

Re: Re: Update

GoranM je napisao(la):
Ajd sad samo jos poteraj default benchmark, a ne da smanjujes rezoluciju. (lepo se vidi na toj tvojoj slici da nije default)😀
A kako se to vidi????

Pusti coveka ima vremena naucice. Jednostavno mu treba reci da je to zaista default benchmark ali da SE varijanta malo lagi.

GoranM je napisao(la):
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by drfedja

Abit KX7-333
256 MB PQI PC2700 DDR
--------------------------------------------------------------------------------

Bolje da ne znas koliko je kada spustim rezoluciju.
Probija 15K 3D Markova !!!

drfedja je napisao(la):
Bolje da ne znas koliko je kada spustim rezoluciju.
Probija 15K 3D Markova !!!

Nesto si sigurno spustio, jer lepo pise na slici da u testu nisi koristio default setovanja!:wave;

Ufretin je napisao(la):
Nesto si sigurno spustio, jer lepo pise na slici da u testu nisi koristio default setovanja!:wave;
Ti se ocigledno nisi druzio sa 3DMark-om 2001se.Hajde probaj ti da odradis default benchmark.

Nazad
Vrh Dno