Ajd' jos malo pa da udjes u grupu G13.000+😀 😀drfedja je napisao(la):Na mojoj konfiguraciji ! 🙂
AthlonXP 1600+ ne treba mi bolji jer je ovaj najjachi
Abit KX7-333
PQI 256 MB PC2700 DDR
Abit Siluro GeForce4 Ti4200 64MB karta je fenomenalna !!!
Sve ovo je onako podosta overklokovano.
drfedja je napisao(la):Na mojoj konfiguraciji ! 🙂
Abit KX7-333
PQI 256 MB PC2700 DDR
simpson H je napisao(la):Ajd' jos malo pa da udjes u grupu G13.000+😀 😀
drfedja je napisao(la):Na mojoj konfiguraciji ! 🙂
Abit KX7-333
PQI 256 MB PC2700 DDR
moz se nadje za oko 170...Paradigma je napisao(la):Da prostite ko valja ABit Silura i za koliko novca?
A gde to moze da se nadje???zagortenej je napisao(la):moz se nadje za oko 170...
Jel' to cena za siroke narodne mase,tj jel' mogu ja da dodjem sa 170€ i da kupim tu kartu???drfedja je napisao(la):Da otprilike je cena tolika.
Probali smo kartu na Samsung 959 NF u 2048x1536 i ima neverovatno ostru sliku, najostriju koja je do sada vidjena na nVidia kartama. Odlicno se klokuje, ima lepo pakovanje sa dugackim kablovima za S-VHS i sjajno izgleda. Ne bi bilo lose da se stave cooleri na memorije jer se memorija dosta zagreva. Sve u svemu karta je jako dobra.
Neeee,silno gresis.Ja MUzzY-ju nudim za 185 pa se bojim da ga ne oderem.Mene kosta vise od tih 170€,pa gledam da nadjem povoljnijeg dobavljaca.U svakom slucaju predlozicu mu da se obrati tebi ili dr.fedji jer je glupo da covek daje 15€ vise.byMaX je napisao(la):E ti se uvek nesto bunis... Ti verovatno mozes da je nadjes i jevtinije... Nemoj sad da nas lozis... 🙂
simpson H je napisao(la):Neeee,silno gresis.Ja MUzzY-ju nudim za 185 pa se bojim da ga ne oderem.Mene kosta vise od tih 170€,pa gledam da nadjem povoljnijeg dobavljaca.U svakom slucaju predlozicu mu da se obrati tebi ili dr.fedji jer je glupo da covek daje 15€ vise.
Podelis 1930MHz sa 10.5 i vidis sam,jer kojiko znam fedja jos nije otkljucao ovaj fantastican primerak procesora.Miroslav je napisao(la):fedja, mozes li da napises na koliko ti radi fsb i memorija?
nisam znao da nije otkljucao procesor... neverovatno je da ga fura na 183 neotkljucanog... svaka cast! procesoru naravno 😉simpson H je napisao(la):Podelis 1930MHz sa 10.5 i vidis sam,jer kojiko znam fedja jos nije otkljucao ovaj fantastican primerak procesora.
Miroslav je napisao(la):nisam znao da nije otkljucao procesor... neverovatno je da ga fura na 183 neotkljucanog... svaka cast! procesoru naravno 😉
Pa ovaj i nije bas toliko nov - 13 nedelja 2002.Misko je napisao(la):Svi ovi novi idu na 1.9
drfedja je napisao(la):Probijeno 13K 3D Markova 2001 na default 1024x768 u 32-bita.
Konfiguracija je sledeca:
Athlon XP 1600+ @ 1.93 Ghz
Abit KX7-333
256 MB PQI PC2700 DDR
ABIT Siluro GF4 Ti4200 315/625
A kako se to vidi????GoranM je napisao(la):Ajd sad samo jos poteraj default benchmark, a ne da smanjujes rezoluciju. (lepo se vidi na toj tvojoj slici da nije default)😀
Bolje da ne znas koliko je kada spustim rezoluciju.GoranM je napisao(la):--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by drfedja
Probijeno 13K 3D Markova 2001 na default 1024x768 u 32-bita.
Konfiguracija je sledeca:
Athlon XP 1600+ @ 1.93 Ghz
Abit KX7-333
256 MB PQI PC2700 DDR
ABIT Siluro GF4 Ti4200 315/625
--------------------------------------------------------------------------------
Ajd sad samo jos poteraj default benchmark, a ne da smanjujes rezoluciju. (lepo se vidi na toj tvojoj slici da nije default)😀
drfedja je napisao(la):Bolje da ne znas koliko je kada spustim rezoluciju.
Probija 15K 3D Markova !!!
Ti se ocigledno nisi druzio sa 3DMark-om 2001se.Hajde probaj ti da odradis default benchmark.Ufretin je napisao(la):Nesto si sigurno spustio, jer lepo pise na slici da u testu nisi koristio default setovanja!:wave;
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari