Šta je novo?

120mm Air Duct

Jel mora biti gotovo rešenje? Mislim, možeš to i sam da napraviš.... Ja sam Vanessi-S napravio air duct od plastificiranog papira, malo tvrđeg. Nije se montirao sa strane već je ubacivao vazduh napred, a izbacivao nazad. U tunelu je bila Vanessina fabrička 9ka sa regulacijom. To je super hladilo, nije se širila toplota kroz celo kućešte. Jedini problem mi je bio hlađenje MOSFETa oko socketa, ali i to je bilo rešeno.

Sorry što smorih, ali eto....reko' da ti dam ideju 😉

Poz

Poslednja izmena:
Jel mora biti gotovo rešenje? Mislim, možeš to i sam da napraviš.... Ja sam Vanessi-S napravio air duct od plastificiranog papira, malo tvrđeg. Nije se montirao sa strane već je ubacivao vazduh napred, a izbacivao nazad. U tunelu je bila Vanessina fabrička 9ka sa regulacijom. To je super hladilo, nije se širila toplota kroz celo kućešte. Jedini problem mi je bio hlađenje MOSFETa oko socketa, ali i to je bilo rešeno.

Sorry što smorih, ali eto....reko' da ti dam ideju 😉

Poz

Pa kontam ja da to moze da se zbudzi, ali bih ipak hteo da bude nesto malo kruce od papira, pa da mogu da ga zasrafim za ventilator(e).

BTW, gde si u NS-u kupio taj plastificirani papir?

Bilo je ranije na forumu, neko je pravio slicne stvarcice od plasticne flashe od 2 litra. Zagrevanjem platike fenom je uspeo da je iskrivi do zeljenog oblika. Potrazi malo po forumu.

Pa kontam ja da to moze da se zbudzi, ali bih ipak hteo da bude nesto malo kruce od papira, pa da mogu da ga zasrafim za ventilator(e).

BTW, gde si u NS-u kupio taj plastificirani papir?

Uhh, ne znam, to mi stoji odavno u fioci...:S:

Uostalom, ne mora biti cilindričnog oblika, može biti četvrtastog

Nazad
Vrh Dno