Šta je novo?

120GB, Maxtor ili WD??? i gde..

xSeptimus

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
07.05.2002
Poena
1,045
Znachi koji od ova dva ( i gde kupiti ), WD ima 3x40 diska, Maxtor ima 2x80....Shta je bitno, pa zna se da bude shto tishi, hladniji, brzi...a najvaznije pouzdana garancija...

2x80, znaci 160Gb, pa ja mislim da ti je to najbolji disk od 120Gb. :d

Shalu na stranu, sta god uzmes neces pogresiti, mada mislim da je 160Gb trenuttno best-buy. Ja sam uzeo Maxtor 160Gb za 75 jevreja pre 2-3 nedelje.

Delija je napisao(la):
2x80, znaci 160Gb, pa ja mislim da ti je to najbolji disk od 120Gb. :d

Nemoj da zbunjujesh ljude :smash:

160GB mi ne odgovara zbog ploche...A obratio bih paznju na garanciju, neka lepa iskustva u vezi nje?

Kako to mislis da ti ne odgovara zbog ploce?

Nisam skontao taj deo u vezi garancije.

Plocha je starija (Duron) tako da nisam siguran ni da li ce 120 GB da vidi kako treba.
A shto se dela u vezi garancije tiche...to znachi da nema zavlachenja ako dodje do havarije...To me interesuje jer ne kupujem jedan vec 7 HDD-ova...

Kupio sam WD 120GB sata prije 3 nedjelje za 75evra. Ima 3 god garancije. Mislim da on ima 2x80GB ploce (tj. koristi se 80+40),a 3 glave. Pogledaj onaj opsirni tekst o hdd-ovima. Disk je dosta brz. Temperaturu nisam kontrolisao. Jedino mi se ne svidja sto je malo bucniji u odnosu na stari Maxtor 8 (40GB) koji se i ne cuje. Nekad u praznom hodu ispusta cudne zvukove, ali cim pokrenes nesto to prestane.

HM. Mislio sam da je WD barem tishi od Maxtora.
Chini mi se da i nije velika razlika izmedju Maxtora i WD-a.

Mozda samo to sto su cesce raklamacije na maxotra

Sasvim logicno kad ih se proda 5X vise od svih ostalih "brand-ova" zajedno. ;)

Ako ploca i ne vidi disk, Win XP + sp2 ce ga verovatno videti kako treba.

Moj HPT UDMA 66 kontroler vidi valjda diskove do maskimalno 48 (ne znam tacno) GB, ali windows sasvim fino prepozna kapacitet tog diska.

Ako ti treba pata, WD 1200JB je odlican izbor.

Nazad
Vrh Dno