Šta je novo?

11374 3D Mark-a 2001 SE

CAR je napisao(la):
Nisam cuo tu stvar :D :p
A sto si toliko nabrijao GPU, a memoriju ostavio na 515?
I ovo za default, kako to??? I nije u "enhanced" modu???
Zar nisu SVE GF3T2 na defaultu 175/400?

Nisi nista propusti sto se tice te pesme:)
Pa da na default-u kod gainwarda radi gpu na 200 a mem na 450....Bez enhance moda...
Ja sam samo probao na toliko a drzim na defaultu, mozda bi moglo i vise ali mi stvarno ne treba....

pozdrav:wave;

Broz je napisao(la):
Nisi nista propusti sto se tice te pesme:)
Pa da na default-u kod gainwarda radi gpu na 200 a mem na 450....Bez enhance moda...
Ja sam samo probao na toliko a drzim na defaultu, mozda bi moglo i vise ali mi stvarno ne treba....

pozdrav:wave;

Ne verujem ti, pesma mora da je zmaj :p:p:p
Dobro, ovo za default si mi razjasnio, samo mi rekni zasto nisi jos dizao memoriju... Ne moz' vise ili sta?

Pa memorija je 4ns sto je ekvivalentno brzini memorije 250(500) sto znaci da je meni radila na vise nego sto je garantovano/sertifikovano/nominalno pa i realno:)
Nisam probao vise niti imam zelju a ni potrebu (za sada)...
Moras malo cesce da gledas grand show:D pa ces cuti tu devijaciju:)

CAR je napisao(la):
Nema frke, samo reci iz cega... Jebi ga, ja nemam Q3 na maquini, ali moze iz 3DMark-a (naravno, u 1024x768x32 :D ) ili neceg drugog, samo kazi...

Serious Sam: Second Encounter

Broz je napisao(la):
Pa memorija je 4ns sto je ekvivalentno brzini memorije 250(500) sto znaci da je meni radila na vise nego sto je garantovano/sertifikovano/nominalno pa i realno:)

Na dobrim karticam ta memorija ide do 570-580 Mhz. ;) ali svakako ne treba preterivati.

Broz je napisao(la):

Pa da, ali to je tek pravi overklok. Jebi ga, njemu je sertifikovano 4 ns, tj. 500 Mhz, i sve dotle i nije overklok. Tek preko vec se zalazi u o/c domen, i tu se ogleda kvalitet memorije. To je realni o/c.
Jedva cekam sledeci Grand Show :p:p:p, po preporuci Broza :D:D:D

Aca je napisao(la):
Na dobrim karticam ta memorija ide do 570-580 Mhz. ;) ali svakako ne treba preterivati.

Eh, sad ga i ti preterujes... Na kojim to, onim OCZ-ovim od 3.6 ns ;) ?
Ne ozbiljno, o kojim kartama pricamo, koji proizvodjac? Dal' ti to pricas iz prve ruke, tj. da li si ti to postigao?

Gainward GeForce 3, imao sam primerak koji je radio core na 255, a memorija na 620 !

Golden Sample Ti200 moze da tera nekih 550-570.

CAR je napisao(la):
Eh, sad ga i ti preterujes... Na kojim to, onim OCZ-ovim od 3.6 ns ;) ?
Ne ozbiljno, o kojim kartama pricamo, koji proizvodjac? Dal' ti to pricas iz prve ruke, tj. da li si ti to postigao?

WinFast 200 TDH, 255/550, 235/570 ja licno probao. ;)

Aca je napisao(la):
WinFast 200 TDH, 255/550, 235/570 ja licno probao. ;)

A, pa to su ono Bokijevi Leadtek Golden Sample ;), to se ne racuna :D
Kako si bre toliko nabudzio tu kartu, jel ona i dalje ima fabricko hladjenje :D ?
Mora da ti je u kucistu opasna promaja...
A nece na 255/570? Mora da se mnogo greje...

CAR je napisao(la):
A, pa to su ono Bokijevi Leadtek Golden Sample ;), to se ne racuna :D
Kako si bre toliko nabudzio tu kartu, jel ona i dalje ima fabricko hladjenje :D ?
Mora da ti je u kucistu opasna promaja...
A nece na 255/570? Mora da se mnogo greje...

Nije Bokijeva, ali je iz te serije. :p Evo probao sam i na 240/575 i radi bez greske. Citaj malo sta su cika rusi napisali Leadtek ;)

Aca je napisao(la):
Nije Bokijeva, ali je iz te serije. :p Evo probao sam i na 240/575 i radi bez greske. Citaj malo sta su cika rusi napisali Leadtek ;)

J**ote, pa jel' ti to imas 3.8 ns memoriju???!!!
Holy Shit!

Ne znam koja je, nisam skidao hladnjak, a i nemam nameru. hrkk

Aca je napisao(la):
Ne znam koja je, nisam skidao hladnjak, a i nemam nameru. hrkk

Sto :p Ajde zaviri pod haubu, pa nam rekni :D

Ja sam svoju MSI Gf2 Ti (MS8836) nasvirao na 350/500 i sve radi kako treba. Doduse uz dobro hladjenje, kuciste CHIFTEC sa 6 dodatnih ventilatora 3 sto uduvavaju i 3 sto izduvavaju, plus jos jedan ispod same graficke koji se kaci u mesto za slotove.
P.S. Memoriju nemogu da poguram vise od 500, nedozvoljava mi a memorija je 4ns, u cemu je fora?

Fora je u losoj izradi kartice i nekvalitetnoj memoriji, gde si ti cuo da je MSI dobar overkloker?

Aca je napisao(la):
Fora je u losoj izradi kartice i nekvalitetnoj memoriji, gde si ti cuo da je MSI dobar overkloker?

E i ti, al' ga spustas :D Decko je samo hteo da se pohvali...
C, c, c, c... :p

CAR je napisao(la):
E i ti, al' ga spustas :D Decko je samo hteo da se pohvali...
C, c, c, c... :p

Ne spustam ja nikome samo sam realan, jedino sto nesto sumnjam u onih 350 Mhz za core.

Ma nije aca nikoga spustao osim mozda MSI a to nema veze sa covekom. I u pravu je, msi nikad nije bio sampion OC...

Aca je napisao(la):
Ne spustam ja nikome samo sam realan, jedino sto nesto sumnjam u onih 350 Mhz za core.

Vidite vi sta je iskusan overkloker, odma' namirise fake... :p

Nazad
Vrh Dno