drfedja je napisao(la):Na ploci KR7A , Athlon XP@1733 Mhz i naravno GeForce 4 Ti4600 na default-u 300/650.
Na Northwood-u na 2.2 je Max dobio oko 10100
Bila mi je frka da overclockujem GF4 i da merim u 640x480Aca je napisao(la):Ne treba vise preterivati sa tim ciframa, sto je mnogo, puno je.![]()
byMaX je napisao(la):Da Vocko, da, MaX nema pojma, Intel Rullez!!!![]()
![]()
Koliko znam kod i845 ploca nema sta toliko da se steluje, a i ne zaboravi da je AMD bio na KR7A, koji munjevito komunicira sa AGP-om, a Intel na nekom krshu od Matsonic-a.Vocko je napisao(la):Pazi ako Intel ima 200Mhz prednosti nemoze AMD toliko da ga rasturi kao sto smo i videli po raznim testovima na netu, ali ja i dalje tvrdim da nemas pojma da stelujes Intela![]()
mala ispravka - Athlon je radio na 1733 Mhz.byMaX je napisao(la):Da li ste vi normalni.... Ti vocko... pricas gluposti... kakvih 200MHz prednosti? Athlon je radio na 1600 a intel na 2200!!! To je 600MHz.... prednosti.... Zida Tomato ploca ne moze da se steluje??? ha, pa radila je sa CAS 2, interleave i 4way, sve sto smo mogli da ubrzamo, ubrzali smo, a masinu je namestao covek koji ima P4... Toliko o tome...![]()
Shmrccc, to je velika nepravda prema Velikom InteluVocko je napisao(la):Pa to vec nije uredu, kakvo je to poredjenje onda ??? Ti Abit-a koji je najbolja i najbrza ploca za AMD, a Intel na nekom krshu od Matsonic-a.
drfedja je napisao(la):Shmrccc, to je velika nepravda prema Velikom Intelu![]()
![]()
![]()
Aca je napisao(la):E da, umalo da zaboravim, ja dobio 11360 3D Mark-a na KR7A, XP@1650 i naravno GF2Ti.
P.S. 3D Mark 2000![]()
![]()
Broz je napisao(la):To je fe-no-me-na-lan rezultat!! Ja ne mogu ni 9000 sa gf3![]()
Broz je napisao(la):Jesi ti to salis sa mnom?Pa 2000 naravno
![]()
drfedja je napisao(la):U 3D Marku 2000 sa GF4 440 imam oko 13000 3D Markova 2000.
Naravno u pitanju je Athlon XP@2100+ (1.73 Ghz) i KR7A.
Pa ako si dobro procitao, radi se o GeForce 4 Ti 4600 grafickoj kartici.Milan je napisao(la):na ovoj masini je radjeno pa ne razumem kako 11374.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari