Šta je novo?

11.10 Oneiric Ocelot

Molim vas da mi neko otkrije "tajnu" kojim programom da snmam program sa TV kartice koju imam (neka Leadtek) i koja mi savršeno radi bot 11.10???
Za gledanje koristim TV Time. Ako postoji bolji program za gledanje dajte i taj podatak!

thx

neogeo - postoji XawTV koji je isto za gledanje i navodno snima tv kanale, ali meni nece da snima i izbaca mi uvek error (init) i nemogu da resim taj problem. Sto se tice za gledanje tv-a preko tv kartice (i moja je leadtek pvr2000 global) najbolje do sada sto sam probao je upravo taj TV Time. preko VLC moze da se gledaju tv kanali. nadjem 1 a kako dalje neznam. ako neko moze da ostavi neki tutorial na srpskom za vlc kako gledati tv i snimati kanale, bio bih vrlo zahvalan.

Nađoh program koji se zove TV-Viewer. Instalirao sam ga bez problema, pronašao sve dotupne kanale sa SBBa ali kada kliknem na dugme Start TV promeni se Play ekran ali nema nikakve slike na njemu a zvuk normalno teče u pozadini. Probao sam Preferences pa Video i tamo menjao Video Output Driver ali yaba sve. Slike nema pa nema. Koliko sam spoznao sliku reprodukuje preko MPlayera koji sam instalirao prethodno i podešavao ali opet nita. ima li pomoći???

@nesa07:
XawTV neće :( ich.

Malo sam ispao iz ubuntu stosa, a nisam ni isprobavao unity......elem, mami treba da stavim neki noviji ubuntu (tranutno 10.10), posto lap brljavi sa lan-om. Da li da idem na 10.04, koji ima podrsku jos godinu, ili da idem na neki 11/12? tj da keva najmanje oseti promenu sistema

Potrebna mi je pomoč!
Pre neki dan probao sam SB zvučnu koja je polovično radila na 11.10. Probao sam da podesim zvuk, nije išlo, izvadio sam SB karticu i vratio ALC892 iz BIOSa. Kada se učitao Ubuntu, nisam više imao zvuka na njemu. Šta sve nisam pokušao ali yaba. Vratila mi se ikonica za zvuk ali kada iz nje otvorim sound settings/output dobijem samo dummy output. Alsamixer ne radi, sistem ne vidi nikakav audio uređaj...
Može li mi neko pomoći da vratim normalan zvuk koji sam imao???

thx

Malo sam ispao iz ubuntu stosa, a nisam ni isprobavao unity......elem, mami treba da stavim neki noviji ubuntu (tranutno 10.10), posto lap brljavi sa lan-om. Da li da idem na 10.04, koji ima podrsku jos godinu, ili da idem na neki 11/12? tj da keva najmanje oseti promenu sistema

Sacekaj 12.04 xubuntu pa spici taj i miran si dve godine.

Nazad
Vrh Dno