bedazzled8119
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 13.06.2015
- Poena
- 160
Pozz drustvo. Treba mi vase misljenje. Dakle,pre svega da napomenem da sam digao svez windows,nove graficke drajvere,proverio prasinu i fizicki dal nije osteceno nesto na kulerima graficke kao i na ploci i sve je to ok. Pocelo je prvo da se cuju jako,i onda sam otvorio kuciste i ustanovio da se jedan kuler ne vrti,ponekad se bio ukljucivao na bas visokim temperaturama al sad i to vise ne radi,ponekad krene kad se startuje pc al to je sve i ne okrene jedan krug,dok drugi fan,neki put pri samom startovanju krene da buci i da radi 100% i ako se jos bios nije ni bootovao i nema pravila,nekad se odmah upali tako ,nekad kasnije ali kad krene retko kad stane cak i kad idem na gasenje PC on se ugasi tek kad se ugasi,logicno i sam PC,znaci nevezano za temperaturu graficke i na 37c radi na 100%. Takodje krene pa stane i nema pravila u ponasanju zasto i kako. U msi afterburneru se vidi samo jedan fan i svako podesavanje ne utice na sam rad kulera na grafi. Bilo bi najjednostavnije da probam na drugom kompu ali nisam za to cimanje (da ne zeznem nesto kod nekog drugog
) . Posto sam svakako planirao da menjam grafu a sad i moram jedino me brine,kolike su sanse da je nesto do ploce.po mom misljenju male al opet sta vi mislite?
Graficka: INNO 1070 8GB
Ploca: Asus Prime B550M-A
Procesor: Ryzen 7 3700x
Ram: 2x8GB ddr4
Napajanje: Chieftec A80 750W
Graficka: INNO 1070 8GB
Ploca: Asus Prime B550M-A
Procesor: Ryzen 7 3700x
Ram: 2x8GB ddr4
Napajanje: Chieftec A80 750W