Šta je novo?

103888 u 3D marku 2003...

• Začetnik teme Začetnik teme borab
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
HOLY CRAP !!!!!
momci znaju znanje.
hmmmmm sad se nesto setih, nije li Futuremark rekao jedared: "cim se pojavi kartica koja tuce 10k u zadnjoj verziji, mi izbacujemo nov"???
a sad vec ubise boga i 06-ici.

Poslednja izmena:
pa i taj je rekord odmah oboren od strane FUGGER-a 😉 108720

Poslednja izmena:
Ajmo napred, Srbijaaaaa.

Chek malo. Ovo je samo sa jednom Ultrom? A shta je sa onim da se povezu tri kartice?

Ma sve je to lepo....a zna li neko gde mogu da nadjem detaljne (sto detaljnije🙂) testove grafickih kartica za Oblivion?

PS

Izvinjavam se sto pitam to ovde, ali mi je glupo da otvaram novu temu za ovo pitanje?

Pa znam, i u gornjem shotu u skrolu su tri komada, al' opet pishe nvidia SLI DISABLED

Verujem da TeamSerbia moze da napravi slican rezultat ( tu je i Serbian Xtreme Team isto) ,ali nedostaju dve Ultre i monstrum od cpu QX9650 koji verovatno jos nije ni usao u Srbiju.
Ako neke od firmi prepoznaju svoj interes ,lako je za dalje. 😉

Verujem i ja da je i ove godine Alonso mogao da bude prvak u F1, ali je Kimi postao, ni kriv ni duzan. Kada se dvojica svadjaju, trece im odnese kosku ispred nosa.

Verujem da TeamSerbia moze da napravi slican rezultat ( tu je i Serbian Xtreme Team isto) ,ali nedostaju dve Ultre i monstrum od cpu QX9650 koji verovatno jos nije ni usao u Srbiju.

pa dobro, video sam qx9650 u sred Srbije i to uživo, al' koliko sam razumeo rezultati oko marta 😀...sto se tice Ultri nacice se jos jedna za 3-Way 😉

Poslednja izmena:
@Northwood

posto si imao priliku da vidis qx9650 ,mogao bi da organizujes sa njegovim vlasnikom neku sesiju.U tom slucaju nedostaju dve ultre ( jedna mi je pri ruci) i ploca. 😉

Da li neko zna.... postoji li neko ko bi za cash po dogovoru, uradio safe OC masine... pitam, posto bi ja da to odradim, malo da dignem masinu a da mi bude stabilna, pa posto to ne znam, platio bi da se to odradi... ako ko ima kakav kontakt ili ideju, PM me....

Falala

Da li neko zna.... postoji li neko ko bi za cash po dogovoru, uradio safe OC masine... pitam, posto bi ja da to odradim, malo da dignem masinu a da mi bude stabilna, pa posto to ne znam, platio bi da se to odradi... ako ko ima kakav kontakt ili ideju, PM me....

Falala
😀 E vidi se da si newcomer 🙂
Kakav crni kesh...to po oglasima trazi 😛, otvori novu temu, ljubazno pitaj i pomocicemo ti svi 😉

Hmmmm...

Ma dugo to traje... malkice sam sa vremenom.... jaaako slab da bi se patio nedeljama ili pak danima da resim ono sto bi ja... zato sam i postavio ponudu... nije mi problem ni doci do BG-a, pa ako ste vec toliki masteri, zakazite operaciju i eto me... gajba hajnekena i stogodj za gricnuti pa na posao... A sto se tice "materijala", imate spisak pod moja masina....

hehe

Poslednja izmena:
Stabilan O/C se i traži danima ako ne i nedeljama bilo da ga tražiš ti ili neko ko ima prethodnog iskustva sa tim. Preporučujem ti da kreneš polako samostalno da istražuješ.

K'o što reče animaN, pitaj i biće ti odgovoreno. Mada, za početak kreni od pretrage i osnovnih pojmova za overclock čisto da bi znao sa kojim vrednostima radiš.

Meni bar, traženje stabilnog OC predstavlja pravo zadovoljstvo. Stalno nešto pokušavam više da odradim. Veruj mi, nema većeg zadovoljstva od onog kad sam iscediš maksimum iz svog hardvera.

.

Nazad
Vrh Dno