To sto vi niste blagoizvoleli ozbiljno poslusati ista novije a dobro, sto kad god cujete bilo sta imate reakciju "ma to su maideni vec svirali" i sto se drzite starih grupa se mene ne tice, ja prosto ne mogu da shvatim kako iko ko je ikad slusao Metaliku/Maidene/Sabat i tome slicno ne moze a da se ne odusevi nekim novim stvarima ostalih grupa. Pogotovo sto je neko moje iskustvo da se apsolutno svako ko slusa gore pomenute Maidene/Metaliku/slicno odusevio kad god sam mu pustio DragonForce/Freedom Call/Power Quest/Gammaray/Helloween i tome slicno...
Eto na osnovu cega govorim ono sto govorim
I ja se nadalje suzdrzavam od sikusije u kojoj cu biti ponovo flejmovan od ljudi "ljubitelja zanra"
Samo jos da Kutiju :laugh: uputim na Blek Sabat, Motli Kru, Korn i Linkin Park posto on zaista i nije za bolje :d Gore lepo pise sta ja slusam, tvoje preporuke mi ne trebaju posto sam sve to vec poslusao i zaista je ocaj

a zaista ti iskreno preporucujem da poslusas neke od stvari koje ja pominjem pa da te vidim da li ces i dalje smatrati da su grupe o kojima ti govoris kraljevi zanra...Isto vazi i za sve ostale - najlakse je kvotovati nekoga i odvaliti "Ma ovo je glupost" a pri tome nista drugo ne napisati.
Za sam kraj - :guitar: :guitar: :banana: :guitar: