Šta je novo?

10.10 a,b,c,d MLAA hotfix

I kod mene MLAA lepo ubija performanse.Kazu da on menja 8xMSAA,ako je verovati?

Ma ja ne mogu da osetim dal mi ubija performanse isto ide igrica i sa njim i bez njega.
Tebi je bio 15.000 blago tebi meni se tek povecao na 13.000 kada sam vratio postavke u ccc na default iskljucio MLAA stavio multisamp;ling na najvise i na 1980x1080 u vantagu samo promenio onaj sto sve menja na High. Sa MLAA sam imao 10.000. Sada 13.000. Ne znam kada bi cackao defragmetirao i povecao ona 2 ****** u overdrivu verovatno bi bilo vise. Samo to su jako slabi rezultati. 5870 bi morala 18.000-19.000 da daje na High u Vantagu. Meni je toliko davala u 3D Mark 2006 Ne znam kada bi iskljucio AA totalno koliko bi bilo, ali se ne *****avam vise sa time. Svaki dan po 1 test radi, komp mi sluzi da se *****avam a ne da mi vremem prodje u testiranju podesavanju i to. Dovoljno je sto za svaku igricu menjam.

Poslednja izmena:
He he evo jos jedan problem sa Driver Cleaner Pro ali mene su profesionalci naucili kako da ga sjebam sada koristim oba i Driver Sweeper i Driver Cleaner i ne idem u sistem Restore. Ali kako me je AMD Fusino izajebavo sinoc, ukljucim ja podesavanja za Game i krenem da igram i ajde kao zadovoljan samo je poboljsano mada pre je to trip kaaa izadjem imam sta da vidim Windows Aero zakljucan, Windows Classic sheme ne mogu da vratim. Odlepio sam i tek kada sam ga uninstalirao kliknuo na neki Troubleshout tamo gde se menjaju theme kao i on ustanovio sta je problem i dalje mi je stajao znak upozorenja na Windows Desktop Manager. Ko zna sta je uradio sistemu to cu tek imati prilike da vidim. Nema ja sam vratio na BaLANCED sa Game ali nije hteo da vrati izgled indowsa kakav odvratan programcic upakovan u lep.

Kakvo GO***O od programa! :wall::crash:

Odradim clean u Safe mode i posle na sledecem normalnom boot-u u Win 7 zaglavi na "Starting Windows" i tako ostane,dalje nema... Sreca pa mogu da se instaliraju drajveri u VGA-mode u inace bi mora da padne reinstall 🙁

Topla preporuka da NE koristite ovaj program.

Ovo ce ti resiti problem.

3. Posle restarta ides u Safemod,pokrenes kliner,ubacis jednu po jednu stavku vezanu za Ati i pokrenes ciscenje.
4. Uninstal graficke karte iz DeviceMenagera.
Posle toga dize sistem normalno.

To je nekompaktibilnost sa 7-micom.Inace program radi perfektno za Ati i za Nvidiu.Cisti bolje od sweepera, jer sam posle doticnog pokretao njega i brisao je jos po nesto.

Poslednja izmena:
Malo mi se povecao 3d vantage score SA 10.4 sada je oko 15.000 bio je 11 za 10.10.10.11 driverima.
A ista podesavanja stavim na high stim sto rezoluciju onda povecam na 1980 stavim AAX 8 i AI X16 I postprocesing 1:8 dalje ne diram nista.
Naravno nije klokovano nista. Ali sve je to malo videcu posle promene biosa ali to necu sada raditi jos.

Poslednja izmena:
Provalio sam da postprocesing 1:2 mnogo spusta 3d mark score. Bez AA mi je oko 19000-20000 score. Na high performansama. Kako vi merite sa ukljucenim filterima i koliko?

Meni je taj score procesor 7.3, memory 7.5, grafika 7.8, gaming graphic 7.8, a najlosije je hard 5.9 koji se sprema da postane skladiste iz jednog dela jer stavljam SSD samo ne znam da li 2x30 ili jedan od 64 V+ ili M serija zasta budem imao para. Mada ako bude 2x30 bice obicna V serija.

Meni je taj score procesor 7.3, memory 7.5, grafika 7.8, gaming graphic 7.8, a najlosije je hard 5.9 koji se sprema da postane skladiste iz jednog dela jer stavljam SSD samo ne znam da li 2x30 ili jedan od 64 V+ ili M serija zasta budem imao para. Mada ako bude 2x30 bice obicna V serija.

Meni je do juce memory wei pokazivao 7.7, a od danas 7.6?

Pa i meni se nekada promeni kada stavim neki driver sa MLAA ili sta ja znam.

Evo ga sada

3GzVo.jpg

a mislim da sam imao vise nisto juce. Ma ne mogu da se zamaram sa time vise. Padne mi na 7.5 za grafiku kada instaliram onaj MLAA koje mi ne donese nikakvo poboljsanje jer to nije za moju kartu.

Nazad
Vrh Dno