Šta je novo?

1 GB, nekad i sad

• Začetnik teme delimir
  • Datum pokretanja
Je l' ovaj hard ima motor sa unutrasnjim sagorevanjem :d

LOL
gde je ovo fotkano?

A josh kad se uzme u obzir da postoje i micro SD kartice koje su josh sitnije ... :D

Koliko vidim na natpisu ispred "uredjaja" pishe:
IBM disk za velike IBM sisteme
kapaciteta 1GB

shto ce reci ovo je negde u nashim krajevima bilo izlozeno

LOL, stvarno lici na neki motor ili turbinu
32kg, bar su se potrudili da bude "okrugao" broj :D

Lici na bubanj ili motor od vesh masine - sta vec od ta dva lici na hard disk :)

To je hard kome morash da menjash ulje na 1000 sati rada, a lagere na 40000 sati :)

Nije ni chudo shto je veliki plavi malo izgubio trku na polju knvencionalnih mashina ;)

zna li ko gde je ovo slikano, lichi na neki muzej rachunara, i to kod nas..?

A josh kad se uzme u obzir da postoje i micro SD kartice koje su josh sitnije ... :D

A da bude josh veca fora te kartice se prave i veceg kapaciteta od 1Gb, pa ja u mom fonu nosim MS Duo od 2Gb.

Zamislite da morate da zakachite ono chudo na ledja i da nosate po gradu da bi mogili da slushate muziku ili da fotkate neshto :d

Poslednja izmena:
Kroz recimo 5 godina, bice nam smesna i ta kartica od 1 ili 4Gb ;)

Poslednja izmena:
Onda sta mislite u to vreme(Pre 20 godina) 2GB:S:

Poslednja izmena:
Mozda ce biti iste velicine a na njoj ce biti 200 TB ?
tako da ce opet izgledati smesno

Ja rekao, najbolji biznis na svetu: pokupish danasnje gadgete, travelujesh 10 godina unazad i onda to prodash za milione :D (al naravno, morash da budesh pametan i softver za to da ponesesh sa sobom :))

Ja rekao, najbolji biznis na svetu: pokupish danasnje gadgete, travelujesh 10 godina unazad i onda to prodash za milione :D (al naravno, morash da budesh pametan i softver za to da ponesesh sa sobom :))

kad bi tako lako moglo da se traveluje svi bi nosili i sadasnji delovi bi vredeli isto koliko i ovde
tt :D

Bila je skoro neka izložba matore računarske opreme u gleriji Ozon, nije isključeno da je tamo fotkano...

Ma, taj je igracka prema onom IBM-ovom (mislim) od 32Mb koji je na slici na viljuskaru i utovaraju ga u avion. Bejase negde ovde po forumu ta slika.

E, taj! JuJuJu, sto sam ga precenio... A bas mi je lep taj od 1 Gb

Najnovija ponuda Forum računara :)

Vrh Dno