Šta je novo?

1 Firefox i 1 Opera problem :(

Iskra

Slavan
Učlanjen(a)
05.12.2008
Poena
304
Problem sa firefox-om 3.0.5, vise nece da prikazuje youtube.com strane kako treba, vec samo prikaze nabacan tekst i video player:

Problem sa Operom 9.63, vise nece da prikazuje Gmail inbox kako treba, vec razvuce stranu tako da je Gmail, neupotrebljiv, nezavisno od izabranog skina:

To su sajtovi koje svakodnevno posecujem, bas mi je velik problem, a ne znam kako da ga resim :(, pomoc ?

Iskra, jel pomaže crtl+F11 u slučaju Opere? Ako ne, obriši ceo keš, pa probaj onda GMail.

Hvala, ali nista nije pomoglo :(.

crtl+F11 ne pomaze. Flash player je najnoviji. Brisao kesh, cookies, skenirao sa KAV... nista.
Veca mi je frka da deinstaliram browser-e nego OS, toliko stvari im je podeseno i dodato, cak i neke sifre zapamcene, a ja ih se vise ne secam.

Koje pluginove si instalirao za Firefox?
Čini mi se da si instalirao Web Developer i da si uspeo da izgasiš stilove. :)

Ono što je 100% sigurica je da ti se ne učitavaju CSS stilovi za dati sajt (YouTube).

btw.
Prečica za isključivanje/uključivanje stilova u Ffu je Ctrl+Shift+S.*

*Podrazumeva se da imaš instaliran Web Developer.

Poslednja izmena:
ocisti cookie

cookies mozes brisati ccleanerom ili rucno...
Tools - Options - Privacy - Private data - Settings
cekiraj samo cache i cookies... OK...
i onda u istom tabu Clear Now

verovatno to pravi problem

Nista, reinstalirao sam firefox i sad radi dobro, nista drugo nije pomagalo. Inace imao sam instaliran webdeveloper, ali ni cackanje po njemu nije pomoglo ...

Opera jos uvek baguje sa Gmail-om... a nju ne smem da deinstaliram, jer ne znam da li ce mi u tom slucaju ostati zapamcene "wand" sifre ?

Nista, reinstalirao sam firefox i sad radi dobro, nista drugo nije pomagalo. Inace imao sam instaliran webdeveloper, ali ni cackanje po njemu nije pomoglo ...

Opera jos uvek baguje sa Gmail-om... a nju ne smem da deinstaliram, jer ne znam da li ce mi u tom slucaju ostati zapamcene "wand" sifre ?

Mislim da mogu da se sacuvaju sve sifre cuvanjem wand fajla, ali o tome ce vise reci neki dugogodisnji korisnici Opere.

Sve sto ti treba da bi sacuvao od Oper se nalazi u :
C:\Documents and Settings\TVOJ USERNAME\Application Data\Opera\Opera\profile

Tu ces naci i wand fajl koji ti treba.

Ne bi bilo lose da bekapujes i ova dva fajla:
cookies4.dat
opera6.adr

Poslednja izmena od urednika:
Nazad
Vrh Dno