Šta je novo?

064 - servis 788

mr_miki

Slavan
Učlanjen(a)
22.04.2004
Poena
304
kad sam danas zvao kor.servis (789), da proverim racun za postpaid, automat mi rece da za "proveru racuna pozovem servis 788, opcija 1, koji je besplatan". ali kad okrenem 788 kaze - nepostojeci broj, a kad probam 064788, uspostavi vezu, ali nesto uzasno bruji...

o cemu se ovde radi, ako neko zna...

:banana:

Poslednja izmena:
Proradio je.

Sada se tamo nalazi provera stanja, F&F i promena tarife. Poslednje dve stavke još ne rade.

kao sad ima smisla što 3 dana pojma nisam imao šta mi se dešavalo sa računom... ;) a i ovi slepci na 789 umesto lepo da kažu da upgraduju sistem, tj. dodaju novu uslugu, trtljaju gluposti oko svođenja mesečnog računa, kao da neki ćata to ručno obračunava za svakog korisnika pa im treba 5 dana...

Znachi: 788ppp****p1

gde **** su 4 poslednje cifre puk-a.

nidza je napisao(la):
kao sad ima smisla što 3 dana pojma nisam imao šta mi se dešavalo sa računom... ;) a i ovi slepci na 789 umesto lepo da kažu da upgraduju sistem, tj. dodaju novu uslugu, trtljaju gluposti oko svođenja mesečnog računa, kao da neki ćata to ručno obračunava za svakog korisnika pa im treba 5 dana...
Pa lepo su ti rekli da se vrsi presek tako da dodavanje nove usluge nema veze sa tim.Iako je 788 pusten u funkciju nije jos uvek uradjen presek za sve korisnike(barem je tako bilo jutros)

znači papir i olovka i tako čukate? :))
i dalje ne mogu da shvatim da tako ozbiljna firma ima toliko neozibljan informativni sistem, ali vrlo razumljivo s obzirom i na mnoge druge neozbiljnosti sa kojima se suočavam otkad se družim sa 064, inače vrlo dugo...

biće valjda bolje posle 2005... :)

inače, zadovoljan sam sa bell-50, čak sam ga i nešto prekoračio, ali sve do ukupno na kraju nije ispalo ništa strašno... sada treba da platim dva računa, za prošli i unapred za sledeći mesec, a sve to zajedno me košta mnogo mnogo manje nego da sam ostao na prepaidu... čak i na najmanjem bell-u čovek može da bude umereno bahat sa pričom, što mi se poprilično dopada... u odnosu na prepaid možeš da se odvališ od priče za isti novac...

:D

Pa nije bas samo samo papir olovka i cukamo.Imamo i male crnce koji idu u krug i pokrecu sistem :D

Vrh Dno