Šta je novo?

064 kradena kartica

Miroslav

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
29.12.2001
Poena
739
nasao sam 064 karticu, verovatno kradena... gde da je vratim? mislim gde ima sluzba telecoma za te stvari?

Verovatno na Trgu, pored prolaza ka Sport Cafe-u.
BTW, svaka cast! Savesni gradjani se retko vidjaju/srecu danas.

Stvarno si lik.

ma pazi sad ti ovo... ladno ove budale umalo da me oteraju u p***** mat****!!! kao ma koji ce to nama, idi ti u mup pa tamo regulisi...

eto a covek je pokusao da bude posten... ostavio sam im karticu i rekao odo ja u moj mobtel, tamo su bar ljubazni ako nista vise :)

Stvarno seljaci, ne mogu da verujem da su tako reagovali, mogao si da ubacis karticu u neki telefon pa sa vidis hoce li se neko javiti pa onda da saznas ko je pravi vlasnik, valjda bi te castio.

pokusao sam to jutros da uradim, ali nece da radi...

nece kartica da radi ?

ma znas na sta mislim, prijavi neki error (mislim na tel) nije me puno zanimalo pa nisam ni pokusavao nista vise... izvadio i odneo... ostalo je istorija, jos jedan minus za nasu mobilnu...

Miroslav je napisao(la):
ma znas na sta mislim, prijavi neki error (mislim na tel) nije me puno zanimalo pa nisam ni pokusavao nista vise... izvadio i odneo... ostalo je istorija, jos jedan minus za nasu mobilnu...

U tom sluchaju kartica je sigurno odjavljena (iskljuchena), shto je sigurno vlasnik uradio posle kradje....karticu mozesh slobodno da bacish...

pa bacio sam ja njima tamo u "korisnickom servisu" :)

Vrh Dno