mada oni to opet rade i bez "prijavljivanja" na listu...Nemam nameru da me za par bednih dinara spamuju i na mobilnom!
Verovatno zbog profila korisnika. (pol, godine, grad)Mladen je napisao(la):Ja sam cuo od nekog ko se prijavio da mu za 7 dana nije stigla ni jedna poruka
Neo_Matrix je napisao(la):Pa i nije lopovluk, to ce biti jos jedan nacin reklamiranja, onaj ko se reklamira ce platiti taj sms (po nekoj ceni), a ti ces dobiti taj sms, i 0.2 dinara na racunu (ili koliko vec)...
Znaci on ce u tu cenu koju placa za reklamu platiti i tih 0.2 * koliko broja, a pored toga ce se Telekom lepo ugraditi...
Svejedno po meni je ideja ok, a niko nikog ne bije po usima da se prijavi...
Poz.
Mladen je napisao(la):Ja sam cuo od nekog ko se prijavio da mu za 7 dana nije stigla ni jedna poruka
ravni je napisao(la):I meni se cini verovatnim ovaj scenario. Platis 2.5 din za prijavu i posle ti ne stigne dovoljno reklama ni da isplatis sms sto si im poslao.
smatrao sam sebe nepopravljivim pesimistom, ... sve do sada... :dravni je napisao(la):I meni se cini verovatnim ovaj scenario. Platis 2.5 din za prijavu i posle ti ne stigne dovoljno reklama ni da isplatis sms sto si im poslao.
ravni je napisao(la):I meni se cini verovatnim ovaj scenario. Platis 2.5 din za prijavu i posle ti ne stigne dovoljno reklama ni da isplatis sms sto si im poslao.
outlaw je napisao(la):Hmm, ja baš mislim da će nas zatrpati porukama, samo da sve to zaživi... :trust:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari