Šta je novo?

064 GRPS - pocelo!

Jeste da sam vec debelo u Offtopicu ali moram da potvrdim svoje prethodne reci. Dakle, rec je o seriji iz ovog treda:

http://www.benchmark.co.yu/forum/viewtopic.php?t=36392

Bice jasnije 8)

Nikolani je napisao(la):
> saljem mail na Ericsson R380
Odgovor za SVE koje zanima da li im mobilni podrzava GPRS lezi na www.gsmarena.com . Ako nadjete GPRS u spisku servisa, onda PODRZAVA surf na mobilnom. Ako nadjete i INFRARED PORT onda ga mozete povezati sa laptopom (ili desktop racunarom pod uslovom da dokupite infrared port) i surfovati (doduse kilavo).

Kao sto je vec receno 064 je pustio GPRS samo za postpaid korisnike, i promotivni tj Dž period traje 4 meseca !!!!

Pitanje za Ashley-ja, da li si se povezao preko laptopa ili samo za wap prego mobilnog? Meni ovo prvo nece da prodje :(

za Nikolani: nemoj da se osetis prozvanim (kao ja) ali ja ni operatera u mobtelu a ni ovde na forumu nisam pitao da li mi telefon podrzava GPRS jer znam da ga nema. Da ne ulazim u to sta je GPRS, ja i dalje samo zelim da dobijem informaciju da li na R380 mogu da koristim mail klijent (i eventualno pogledam nesto preko wap), i naisao sam na, da li neobavestenost, neznanje ili nesporazum (sto nije bas redak slucaj na svim salterima u ovoj nasoj zemlji). Naravno da to u principu moze, e sad pitanje je da li nasi mobilni operatori omogucavaju ovu uslugu, a to je i bilo moje pitanje.
pozdrav i bez ljutnje ako se neko pronasao prozvanim to mi nije namera, samo ne volim povrsnost

Re: Podesavanje 064 GPRS-a

I jel nekome radi surf preko 064 GPRS-a? Ja se regularno zakacim preko kompa, ali ne radi uopste internet, samo je konektovan i nista vise. Medjutim, kada se nakacim direktno preko mobilnog i na njemu surfujem po wap stranicama sve super radi... U cemu li je fora?

Nazad
Vrh Dno