Šta je novo?

063 postpaid POMOC!!!

ja ih sad okrenuo da pitam dal mogu post i pre broj da budu na istoj kartici pa da se menja pri ukljucivanju telefona i kazu ne moze, sem ako se ne uzima novi i pre i post. kolko ja razumem ne postoje tehnicke prepreke za tako nesto? mis'im sta se desava kad prave nove kartice za one koje je neko izgubio - programiraju praznu za taj broj? ne vidim sto ne bi mogli da programiraju jednu za moj stari pre i novi post?
pitam ovo da bih znao dal da se cimam oko toga, il' je to stvarno neki problem.
s druge strane, ako nije tehnicka prepreka ne vidim zasto odbijaju to da urade, tj. odbijaju korisnike?

ja sam uzeo mobimax ... imam pitanje ..
da li se besplatni minuti normalno obracunavaju pa se na kraju meseca odbije taj iznos ili besplatne minute ni ne beleze pa onda samo krene tarifiranje kada se potroshe ? meni sada kaze da je trenutno zaduzenje za mesec 90 din , a nema shanse da sam potroshio 2h free razgovora i 120 poruka
!?!?

Poslednja izmena:
Jel radio neko onu online registraciju? Sta se desava posle (upute te u najblizu filijalu ili kako)?

Možda parking i slične stvari ne ulazi u te besplatne sate i prouke...

shtaps je napisao(la):
Jel radio neko onu online registraciju? Sta se desava posle (upute te u najblizu filijalu ili kako)?
Imaš nedelju dana da odeš na neko prodajno mesto (samo kažu na prodajno mesto, ne preciziraju ništa) ukoliko želiš da dobiješ taj rezervisan broj...

Bane® je napisao(la):
Možda parking i slične stvari ne ulazi u te besplatne sate i prouke...

znaci besplatni se ne pojavljuju u stanju racuna !?

nisam parkirao ... navukao sam se na onaj sms go poshto sam cackao po meniju ali sam samo 2 poruke primio od njih ( 90 din :mad: ?!!) uostalom pogledacu listing pa cu javiti interesovalo me je samo da li na kraju mozda odbiju to

Poslednja izmena:
Ona info o trenutnom zaduzenju je cesto netacna, a sta god potrosis oni ti obracunaju i na kraju meseca ti sve to odbiju....i dodaju pretplatu i ostel troskove (parking, Eunet, dopune....)

Bane® je napisao(la):
Imaš nedelju dana da odeš na neko prodajno mesto (samo kažu na prodajno mesto, ne preciziraju ništa) ukoliko želiš da dobiješ taj rezervisan broj...

Ocekivao sam kucnu dostavu, placanje pouzecem ili sl. a ono online registracija = rezervisanje broja na nedelju dana :) Mora da sam previse ocekivao...

PJ je napisao(la):
Ona info o trenutnom zaduzenju je cesto netacna, a sta god potrosis oni ti obracunaju i na kraju meseca ti sve to odbiju....i dodaju pretplatu i ostel troskove (parking, Eunet, dopune....)
HVALA 10x

bio sam u mobtelu(kod brankovog mosta),pitao i rekose mi ovako...za sve cene koje su tamo dodaje se porez na promet 20% i da se dodaje na kompletan mesecni racun sto bi mu doslo da ako je pretplata npr 100 din sa PP se naplacuje 120 din,isto vazi i za cene minuta razgovora i SMS poruke...

Da ne otvaram novi thread. Dali je Gprs na 063 mobtel postpaid i dalje za dzabe?

Zahvaljujem

bruyoni je napisao(la):
Da ne otvaram novi thread. Dali je Gprs na 063 mobtel postpaid i dalje za dzabe?

Zahvaljujem

jeste

novost je sto mogu i 7 cifreni (ne svi neki 80 81 82 ) da se prebace na post paid... ja saznao kad sam vec uzeo novi br :(

Nazad
Vrh Dno