Šta je novo?

063 - od Mobtela do Telenora

Pretpostavljam svuda...
Ja cu pravac Kosovska pa ce da vidimo...

jel si ti probao da stavis karticu ili im verujes na rec???

ja bio danas u knezu i kosovskoj i nema Crne 6233:(
Rezervisao sam mesto sutra:Dipak cu uzeti sivu,jedino ako ne stigne ova druga,shmrc

Meni je uvek vaznije ono sto je unutra nego izgled. Sem izuzetaka.
Mada moram priznati da je tel ekstra izgleda, ali ga nisam video crnog. Mozda to pricas s pravom.

Meni je uvek vaznije ono sto je unutra nego izgled. Sem izuzetaka.
Mada moram priznati da je tel ekstra izgleda, ali ga nisam video crnog. Mozda to pricas s pravom.

Burazer je pre mozda mesec dana uzeo crni...
Hteo je sivi ali kad je stavio crni pored njega momentalno se predomislio,zato sam ja toliko "navalio" na crni...:wave:

zna li neko kada ce biti moguce uzeti telefon sa paketom za pravna lica, ovo sada je samo za fizichka

Pa ko je kupio sivi? Ili je to još jedna od "ortakovog brata devojka, pa njene švece komšinica mi rekla" priča.

Koliko mi je poznato, imaju samo po jednu boju (što "običniju") od svega što nude.

Ja mislim da su samo crni nabavljeni.

To i ja kazem,tacnije tako mi je rekla devojka koja radi za shalterom!
A devojka koja radi na "ulazu" tacnije promoterka je rekla da imaju i sive i kad sam to rekao ovoj za shalterom ona je rekla da je ova glupa promoterka:d

"Promoterke" su neki honorarci :D, a na sajtu i svuda ima slika i belog, ili cak, samo belog, otud zabuna :)

Misterija reshena:d
ja uzo crni,izgleda da sam samo taj i mogao da uzmem poshto sivog nema...:p

Jeftiniji roming

Korisnici „Telenorove“ mreže od 1. decembra manje će plaćati usluge rominga u Crnoj Gori i Mađarskoj, najavila je ta telekomunikaciona kompanija. Pretplatnici brojeva 062 i 063 u crnogorskoj mreži „Promonte“ plaćaće u proseku 15 odsto manje pozive, SMS i GPRS, dok će za postpejd korisnike u romingu dolazni poziv biće besplatan. U mađarskoj mreži „Panon“ „Telenorovi“ korisnici pozivaće Srbiju po cenama nižim za 60 odsto.

Izvor:Blic

Gde su rekli, ja nisam video ... jel' će biti ponuda ista kao i za nas, ili ipak drugačija?

Bio juce da proverim. Naravno pomerise rok na 15.decembar, a ponuda ce navodno biti ista kao i za fizicka lica, mada im ja vise nista ne verujem dok zvanicno ne objave. Tako bar kazu u NS.

pishe danas na wap-u ovo za roaming...

Aj da vas pitam ovde, pošto vidim da od ovog "korisničkog servisa" kako ga nazivaju u SM nema ništa.
Naime danas sam otišao tamo da pitam nešto što sam negde video (čak mislim i ovde) a to je da korsinici koji imaju kartice koje su uzeli dok je bio Mobtel, mogu da dođu da zamene kartice za nove. Ja otišao tamo i ta "devojka" što radi za šalterom (ako se tako može nazvati) me je pogledala kao da sam je pitao nešto iz kvantne fizike :).
A da nepričam o tome što je ispred "koristničkog servisa" stojalo jedno 20 ljudi, a ovima unutra nešto vrisnulo na kompu, pa pametna plavuša i još pametniji security naravno nisu znali šta da rade, pa su ljudima rekli da moraju da čekaju minimum sat i po vremena dok nedođe neko ko zna šta treba raditi. Sva sreća pa su ljudi čekali pakete, pa sam mogao da uđem da pitam, ali odgovorom baš i nisam bio zadovoljan.
Jel zna neko od vas nešto više oko toga?

Telenor: Besplatni impulsi za biznis korisnike

Kompanija Telenor Srbija najavila je juče da će od ponedeljka, 11. decembra, početi prodaju pet novih tarifnih paketa u okviru kojih je i mogućnost besplatnog telefoniranja među zaposlenima u jednoj kompaniji. Kako se navodi u saopštenju, mesečna naknada za korišćenje paketa besplatno za tim je 250 dinara mesečno, a cena razgovora van grupe niža je što je broj povezanih korisnika veći. U novoj ponudi Telenora su još četiri tarifna paketa među kojima je i posebna ponuda isključivo za pristup internetu preko mobilnog telefona biznis surf ili mogućnost jefitnijeg telefoniranja u romingu.

Izvor:Beta

Uvek možeš da zameniš karticu ... samo ne znam da li si očekivao da to bude za džabe? Ako jesi ... malko ćeš se razočarati ... zamena kartice je 300 din.

Kompanija Telenor Srbija najavila je juče da će od ponedeljka, 11. decembra, početi prodaju pet novih tarifnih paketa u okviru kojih je i mogućnost besplatnog telefoniranja među zaposlenima u jednoj kompaniji. Kako se navodi u saopštenju, mesečna naknada za korišćenje paketa besplatno za tim je 250 dinara mesečno, a cena razgovora van grupe niža je što je broj povezanih korisnika veći. U novoj ponudi Telenora su još četiri tarifna paketa među kojima je i posebna ponuda isključivo za pristup internetu preko mobilnog telefona biznis surf ili mogućnost jefitnijeg telefoniranja u romingu.

Izvor:Beta

Pogledaj sajt telenora, nema nishta. Ovo im je isti fazon kao za besplatne autobuse u Novom Sadu , Beogradu i Nisu . Nije mi jasan ovaj nachin poslovanja , podgotovo shto se radi o velikoj organizaciji .To jeste onaj koga su poslali ovamo izgleda da je uzeo politiku mnogo goru nego Bivsi BK

Brate ... ja vid'o autobus ... a videli ga i neki ljudi na forumu ... tako da ne kapiram šta pokušavaš ovim da kažeš?

A biznis ponuda je možda za biznis korisnike? Ili možda nisu sve stigli da izbace ... ja vidim postpaid za fizička lica i vidim prepaid ... možda biznis okače sutra ...

sad cu da se ubacim sa dumbest question ever, jel ima neko wallpaper TELENOR sa belom pozadinom u 1024x768 ili vecoj rezoluciji ne mogu bre da nadjem nigde a treba mi bitno je veoma...

odgovara li ova?

Prilozi

• telenor_white.png
    telenor_white.png
    65.9 KB · Pregleda: 84
odgovara, nasao sam danas istu tu sliku ona je 300nesto x 400nesto pa sam samo bacio na belu pozadinu, to je to, hvala u svakom slucaju. Pozz

Poslednja izmena:
u danasnjim novinama reklamiraju izmene u "dzinovskom izboru". primecujem novu nokiju 5200... na sajtu jos nema nista o tome...

Nazad
Vrh Dno