raindog
Čuven
- Učlanjen(a)
- 08.10.2002
- Poena
- 649
Ne znam sta su tebi hteli da naplate 2000 din. Ja sam zamenio karticu za 300din+pdv kad su uvedene one sa 32KB.
mora da je nesto novo i ja sam platio 300din tada
Ne znam sta su tebi hteli da naplate 2000 din. Ja sam zamenio karticu za 300din+pdv kad su uvedene one sa 32KB.
ej, jel tacno ovo da imamo pola sata razgovora u mrezi od kada je telenor vlasnik?
Zamena kartice je 300 + PDV, kao što reče Aca.
http://www.telenor.co.yu/?section=services&page=152
Ko ti je, šta ti je i gde ti je pokušao da naplati to? BTW, ne znam odakle vam ideja da će neko da dira 6-cifrene brojeve/korisnike, i zašto bi?
Da se vratim samo na post Saše iz NS: Pomešao si malo babe i žabe. Lep broj jeste koštao, a zamena kartice je uvek bila 300 din, tako da ... sećaš li se šta si zapravo radio tada?
Ne razumem ljude koji kupuju "lepe" brojeve i "lepe" registarske tablice![]()
Nije to više ni toliko bitno kao nekad... Ja 90% odsto brojeva u imeniku svog telefona uopšte ne znam napamet, niti se trudim da ih zapamtim. Više nema ni potrebe. Tu su pametne spravice da ih zapamte i izlistaju kad ti zatreba...
i ja isto... ali stariji ljudi ili pamte ili pisu u tefter koji nose pored mobilnog![]()
Vazi sutra zovem pa javljam.
Od sutra (29.09) se ukida Eunetov servis "5 za Internet" na Telenorovoj post paid ponudi.
Krajnje profesionalno! Od danas do sutra! Tako se to radi na Zapadu, da, da, naravno...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari