Šta je novo?

063 - od Mobtela do Telenora

Odgovor mt:s-a je bio zestok, omogucili su narucivanje aparata i brojeva telefonom, a naziv usluge je slican mt:s ekspres. Sta li ce tek biti kada dodje treci operater, kakvo li ce tek tada biti utrkivanje za korisnicima.

MTS je tu uslugu objavio 2-3 dana pre Telenorove, tako da medijski, nikako nije MTS dao "odgovor" :)

Ma sve jedno ko je prvi potegao :) vazno je da oni nastave da se utrkuju pa da imamo neke koristi od toga

N73 u Telenoru, 2 godine ugovor uz najjači paket, 200 eur ...

Nije loše, nije loše ... ozbiljno se razmišljam da uzmem ovo ... nije mi neka razlika u paketu koji koristim i paketu uz koji nude telefon, a ovo je već ozbiljna ponuda. Šta mogu da ponude jače od ovoga?

gde si to video? nema na portalu... jel ti stiglo sa racunom?

16000 din 24 meseca ug. obaveza, Pro 400

zvanicno

Poslednja izmena:
E tako treba,sad da ponude neki malo jeftinije a mocan tel tipa e 50,e 60 ili tako neshto i eto meni srece:D

Jos uvek sam skeptik sa tim telefonima koje daju uz racun.

A po kom pitanju konkretno možeš biti skeptičan? Šta je to u ovoj ponudi (osim možda cene, ali verujem da su i nju paaažljivo proanalizirali) što čini da klimaš glavom levo-desno i sležeš ramenima?

Vrlo jasno su diferencirali ciljnu grupu - "high value" telefon za "high value" korisnike.

Ako planiraš da promeniš paket, samo da bi mogao da uzmeš telefon i da onda dve godine kukaš kako te deru ... mislim da bi bilo pametno da se još malo strpiš ... ovo je sada verovatno samo da pokažu koliko daleko mogu da idu. Iskreno, jako sam zadovoljan jer su u velikoj meri ispunili moja najoptimističnija, čak sam mislio i nerealna očekivanja (http://www.benchmark.co.yu/forum/showpost.php?p=945629&postcount=270). Uostalom, ne možeš mi reći da se u Srbiji neće naći 1.000 ljudi koji će da kupe ovaj telefon po ovim uslovima? A njima treba recimo toliko ... ne verujem da su uzimali 50.000 komada ... :)

Što reče Shiki: neki malo jeftiniji a moćan telefon i eto opet redova ispred prodajnih mesta.

Ako bi se organizovali da odrade i neku kućnu dostavu za recimo postojeće korisnike (pošto nema potpisivanja ugovora i štatijaznam), da se ne smrzavamo sad kad krene 'ladno, kao što mt:s ima ovaj express ... to bi onda bilo već vrlovrlo lepo ...

Mislio sam na kvalitet aparata.

Ti aparati su uzimani direktno od proizvodjaca/zastupnika, ne mogu biti originalniji od toga.

To znam (mislim predpostavljam), ali je mnogo slucajeva losih aparata.
Milsim, 90% ljudi koji imaju oko mene takve aparate su se zalili.

@El Toro Loco
Sa tobom, covekom sklonim za neverovatnu komunikaciju, se covek moze sit napricati.
Pun si pozitivne energije.

A ja sam pun negativne koju cete da osetite ako se rasprava ne dovede u konvergenciju sa naslovom pokrenutog treda :d

Poslednja izmena:
Ma ljudi,pa ako nece operater da da originalan telefon ko ce onda?Imaju sigurno ugovor sa uvoznikom i ako njih uvoznik zezne zeznuli su i oni nas...I tako u krug

Ti aparati su uzimani direktno od proizvodjaca/zastupnika, ne mogu biti originalniji od toga.

Pitanje je samo da li su iz A klase :) Ćale je uzeo svojevremeno od 063 Nokiu 3410, nikad nije bila ispravna duže od 2 meseca. Na kraju je morao da uzme još jednu, više joj nije bilo popravke :)

A jel cuo neko za 063 postpaid kredite ?
Nesto kao fora, uzmes racunar i placas ga na rate kroz racun za mobilni ... neznam gde sam procitao da me ubijes, nema sanse da se setim

Pitanje je samo da li su iz A klase :) Ćale je uzeo svojevremeno od 063 Nokiu 3410, nikad nije bila ispravna duže od 2 meseca. Na kraju je morao da uzme još jednu, više joj nije bilo popravke :)

Ono sto sam ja video je factory sealed, original kutije, sve po PS, nigde nisam video da ima A, B ili ma koja klasa, a u postojanje tih klasa u ovoj vrsti elektronike uopste ne verujem.

Ono sto sam ja video je factory sealed, original kutije, sve po PS, nigde nisam video da ima A, B ili ma koja klasa, a u postojanje tih klasa u ovoj vrsti elektronike uopste ne verujem.

Sto kaze Jaksa "sve je po PS-u"! Ne moze biti originalnije, jos se i pred vama, mislim korisnicima, pokida i ona "nalepnica" na kutiji.
A ako se i desi da phone bude neispravan zato imate garanciju godinu dana:)

danas na beogradskoj hronici na rts-u najavili akciju telenora, u kojoj ce ponuditi 14 novih telefona, nisu bas davali detalje, ali to mi lici na pocetak ozbiljnijih obracuna na nasoj mobilnoj sceni... navodno cene ce biti od 9000 - 14000 din, tako da pretpostavljam da ce ili dati neke bolje modele, ili ce se ugovor potpisivati na krace vreme...

Poslednja izmena:
U džinovsku ponudu ulaze: Nokia 1600, Samsung X160, Nokia 2610, Nokia 6070, Samsung X650, Sony Ericsson K510i, Samsung X680, Nokia 6233, Samsung E370, Sony Ericsson K610i, Samsung D520, Samsung D900, Sony Ericsson K800i i Nokia N73

Jesam dobro prebrojao, 14 komaTa?

Na slici se vidi Nokia N73 za 16K, K800 za iste pare, kao i D900. To su vrlo ozbiljni telefoni, a strašno mi je drago što sam bio u pravu pre nekoliko strana. Nisu doduše ponudili N80, ali ovo uopšte nije loše ... :)

http://www.telenor.co.yu/?section=about&page=1712&pn=1

Poslednja izmena:
Mogli su objaviti negde malo detaljnije, uz koji paket ide koja cena za telefon, i slicno...

Ili ima negde a ja ne mogu da nadjem.

U svakom slucaju odlicna akcija, ide na bolje

Mesec dana besplatne vožnje

Beograd, 09.11.2006.

U okviru kampanje oglašavanja i predstavljanja svog vizuelnog identiteta, Telenor će mesec dana besplatno prevoziti putnike na autobuskim linijama u pet gradova Srbije.
Vidno obeležen logom Telenora, po jedan gradski autobus u Beogradu, Subotici, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu voziće svake nedelje na drugoj frekventnoj liniji. Tako će u Beogradu po nedelju dana biti na linijama 16, 17, 83 i 95.

U Nišu, Telenorov autobus voziće na linijama 1, 2, 5, 6, 7, 9, 10, 11, 12 i 13, u Novom Sadu 2, 3, 4, 5A, 6, 7, 8, 9, 10A, 11A i 15, u Subotici 1, 6, 8 , 9 i 16, i u Kragujevcu 4, 6G, 11, 15 i 17, u skladu sa dnevnim rasporedom lokalnih gradskih prevoznika.

Za sada se nude telefoni koji su bili do sada,plus N2610 koji ide i uz paket pro 30.U KS su rekli da za desetak dana počinje prodaja svih modela.Božić Bata je došao ove godine malo ranije.:)

Poslednja izmena:
dobra fora sa gsp, taman mi o odgovaraju linije :D
nego, ja bih sutra uzeo odmah telefon pa i da mi ne treba samo mi je mnogoo dugacak period od 24 meseca, puno je ljudi, ajde 12 meseci bih svario sigurno, ali 24,... kao robija za nesto sto se nakon 24 meseca ipak skupo plati... svi argumenti i za i protiv, razumem, ali sa razumne tacke gledista bas je puno... eto
i nije problem o kolicini ponudjenih telefona, super ako ih ima vise i ako ima razlicitih modela, stvar je u tome da se potrude da ljudima ucine stvarno dostupno to sta nude,...

toliko to tome

El Toro, radis li u Telenoru pa si tako dobro informisan? :)

nego, ja bih sutra uzeo odmah telefon pa i da mi ne treba samo mi je mnogoo dugacak period od 24 meseca, puno je ljudi, ajde 12 meseci bih svario sigurno, ali 24,... kao robija za nesto sto se nakon 24 meseca ipak skupo plati... svi argumenti i za i protiv, razumem, ali sa razumne tacke gledista bas je puno... eto
i nije problem o kolicini ponudjenih telefona, super ako ih ima vise i ako ima razlicitih modela, stvar je u tome da se potrude da ljudima ucine stvarno dostupno to sta nude,...

Pa i ovako je prilicno dostupno, jednostavno ne mozes da ocekujes da ti neko bukvalno pokloni telefon. Nije ovo za svakoga, ko trosi 300 din mesecno neka uzme telefon od 50e uz paket, sad bi svi najskuplje... Ako ja svejedno trosim 1500 mesecno na telefon, ovako se samo obavezem da cu nastaviti, i dobijem legalan telefon po dosta nizoj ceni nego sto je to na crnom trzistu. U principu i nemam potrebe za menjanjem telefona cesce od jednom u 2 godine, napokon ce doci vreme da necu ni morati da kupujem telefon u prodavnici, a izlazice me dosta jeftinije. Jedino me nervira sto ce sad biti mnogo ovih telefona po oglasima, jer ce gomila klinaca poleteti da uzme n73/k800 a posle ce gledati kako da skupe da plate mesecni racun...

Poslednja izmena:
Njihov problem, uzeo bih ja i nov auto od 20k e na kredit, ali necu jer znam da bih za par meseci imao probleme :)

Nazad
Vrh Dno