Šta je novo?

063 broj za 100 din ???

Tom^Cat

Slavan
Učlanjen(a)
28.11.2004
Poena
320
Rece mi keva danas da su bile neke kartice za 063 mrezu da se kupe za 100 kinti, valjda neka akcija, sta li ..... :zgran:

Mislim to je stvarno smesna cena za broj osim ako nije neko posebno tarifiranje pa da te kasnije oderu.

Zna li neko nesto o tome ????

ne bih uzeo 063 broj ni na poklon, sem da mi ga neko drugi plaća uključujući i roaming... ;) kakav crni prepaid na 063...

Opet podeljena mišljenja...ili pristrasnost. 063 koristim od '98. i prvog dana kada su uveli prepaid, ja sam se prebacio, jer mi se u tom trenutku činilo kao dobar potez. Pojavio se Telekom i uzeo sam i njihov broj da testiram pokrivenost jer sam putovao po celoj Srbiji...utisci su različiti, dešavalo se da na nekom mestu nestane signal 063 a pojavi se 064 i obrnuto. E kada su pustili i 065, uzeo sam i to i još se sada prebacio na neku tarifu (Bel ili tako nešto) pretplata bude 500-600 dindži a imaš 80 minuta u Telekomu + 20 minuta van Telekoma + 100 ili više sms-a (stvarno ne znam koje su tačne cifre). Uz svaki račun dobijam listing, nema laži, nema prevare, nema zaokruživanja, tačno vidiš svaka para gde je otišla. A kada sam iz Mobtela jednom tražio listing, bilo je povuci-potegni te vi ste prepaid te ovo te ono i kada sam im doneo papire koji kažu da se taj broj vodi na mene tek onda su mi dali neki kao listing gde se vide samo pozvani brojevi a ne i trajanje i cena.
Lično sam zadovoljniji Telekomom nego Mobtelom.

Edit: jedina zamerka Telekomu je što servis 788, gde ti inače govorni automat kaže koliko još imaš besplatnih minuta i sms-ova, nije baš najažuriraniji, dešava se da su podaci od pre par dana pa se ti lepo zaletiš i potrošiš malo više.

Poslednja izmena:
a c a je napisao(la):
Kakav crni 064, u centru Bgd-a nisi povremeno dostupan...

mislim da se više ni mala deca ne primaju na ove priče...

nema potrebe pokretati flame 63 vs 64 po ovoj tematici nikako, pošto mi se godinama nije desilo da je neko nedostupan na bilo kojoj od mreža da je, sem da ima neispravan aparat ili mu je crkla baterija. Dešava se da rikne neka bazna stanica privremeno i jednoj i drugoj mreži, tako da uopšte komentar nije na mestu.

jedina ozbiljna razlika je u cifri, kao na prepaidu, još značajnije na postpaidu. BEL paketi su trenutno najpovoljnija kupovina u zemlji, i tu apsolutno nema šta da se doda.

063 vs. 064 nije tema ovog topica! Držite se teme ili ću zatvoriti ovaj thread...

Pozdrav!

Nema brojeva na kioscima (Stampa i Politika-makar ih ja nisam nasao,a svaki prodavac kaze da je prodao :trust: ),ja sam ih video prosli vikend na Adi,Mobtel je imao neki stand-kiosk.
Kupis broj bez kredita,a kod prve dopune dobijas 200 din. gratis.
:wave:

Poslednja izmena:
martins je napisao(la):
to vazi do 12-tog a nigde ih nema na kioscima
Do 12. ako se dopune dobija se 200din kredita gratis, mogu se aktivirati i kasnije.

U Pancevu, nema brojeva na trafikama, sve pokupovali preprodavci, i ima ih na Vljakbu za 150 din!

To su inace brojevi iz Duo paketa, a oni ih sada prodaju na komad.

Ja sam izgleda jedini u Srbiji koji nije cuo za ovo ranije. :d
E, da sam znao pa da idem da se guram pred kioskom u 6 ujutru, sto mi niko nije rekao :(

Ovo me podseca na knjige koje su se delile na kioscima pa je bio onaj haos (niko do tada nije znao da smo toliko zeljni knjizevnosti :D ).

Sta mislite otkud ovakav poslovni potez, mora bre da ima neka koska, niko nista ne da dzabe

nidza je napisao(la):
mislim da se više ni mala deca ne primaju na ove priče...

nema potrebe pokretati flame 63 vs 64 po ovoj tematici nikako, pošto mi se godinama nije desilo da je neko nedostupan na bilo kojoj od mreža da je, sem da ima neispravan aparat ili mu je crkla baterija. Dešava se da rikne neka bazna stanica privremeno i jednoj i drugoj mreži, tako da uopšte komentar nije na mestu.

jedina ozbiljna razlika je u cifri, kao na prepaidu, još značajnije na postpaidu. BEL paketi su trenutno najpovoljnija kupovina u zemlji, i tu apsolutno nema šta da se doda.

Ti si nidzo prvi poceo "kakav crni 063 pre paid"

Ne znam sta ti znaci ovo ni mala deca se vise ne primaju na ove price.

Svako ima svoja iskustva, ceni malo i sta drugi kazu.

Sto se tice teme, 90 % brojeva su pokupovali preprodavci.
Nisam ni sumnjao.

Ali taj broj mora da se aktivira i dopuni do 30 juna
jer vec 1. jula moze da se baci. :p

Koliko cujem pustice oni novu turu u opticaju uskoro.....tako da ...

Ja sam slucajno video na kiosku obavestenje o ovoj akciji 4.-og, tada je valjda i pocela. I uzeo jedan, cisto da se nadje. Znaci za 320 din sam dobio broj + 400 din kredita.
A fora je klasicno preotimanje 064 korisnika, bice na gubitku na kratko (zbog gornje racunice) ali na duze staze...
Inache, ja takodje koristim od pocetka 063, ali nekad stvarno is*izdim zbog kradje kredita, ovo mogu da potpisem jer mi nekad sa kredita misteriozno nestane odredjena suma. Ima li neko slicna iskustva, ovo mi se desilo vec par puta (da sam primetio), mislim stvarno bi bio bezobrazluk da imaju sistem da na kvarno skidaju kredit, ali ja stvarno nemam drugo objasnjenje. Znaci jedno par dana sam bio u velikoj frci, nisam ama bas nijedan poziv uputio, pustio sam neki minimum poruka a sa racuna mi je otislo nekih 150din. Jos par ljudi je ovo primetilo pa zato pitam, nije tema topica ali bas bih voleo da cujem par misljenja

A brojevi bi uskoro ponovo trebali da se pojave, izgleda da je akcija urodila plodom...

Mom ortaku su skinuli za razgovor koji je trajao manje od minuta
samo 184 dindji , bas sam tacno zapamtio cifru zato sto
je pre razgovora proverio stanje na racunu. Ma milina :D

To ej bila neka akcija, ali je verovatno ogranicena serija i odmah prodata. Ja sam isto jurio to, ali slaba vajda.

ja sam slucajno video klinca na trafiki kako kupuje broj i daje sto din. Rekoh da pitam sta je, kad prodavacica kaze 100 din broj. Imali da se bira broj, ima kaze ona i izvadi jedno 10 kartica. Gledam i nadjem dve broj za brojem i pvrh svega simpatican broj. I tako sav srecan poklonim bratu broj :D

Kartica je 32k.

Poslednja izmena:
da i fora za -50 din i sta bi moglo free da upadne.......?! [moderatori nek brisu ovo ako znaju o cemu je rec]

Poslednja izmena:
Vrh Dno