Šta je novo?

042 iskustva

Učlanjen(a)
10.09.2003
Poena
680
treba roditelje da povezem i mislim da mi je najbolji 042 jer je veza losha i ako uplatiom nekog provajdera mozda ne sljaka dobro, a ovo mogu da menjam.

jel ima neki savet za nekog jeftinog i jel to uospte skuplje ii je isto kao i internet nalog, tj. sati.

vidim da je veratu oko 37 dinara po satu. jel to sa impulsima?

042500500 Telekom 18 din u jeftinijoj tarifi. Ali neki se zale da im ulaze virusi preko ove konekcije od samog provajdera. Ako im stavis dobar AV ne bi trebalo da bude problema.

Ma za jeftin net ti je bug zakon. Koristio sam ga vise od 2 godine, i nisam imao problema sa njim. Cena impulsa se racuna kao da zoves kompsiju(znaci u lokalu)

koji je to internet provider, nisam nasao na netu pod imenom bug

@ aca - necu ni da ima stavljam AV i ovako je krsh mashina, prem da opet ne znam ni da li je to pametno. treba im samo za skype.

hvala svima...

:mad: :mad: :mad:

Cena za sve pozive ka 042-210-xxx brojevima ( POSTPAID ) je ista i iznosi 36 din./h
( impulsni interval je stalno 36s )
Cena poziva za 042-110-xxx je 10,8/5,4 din./h ( impulsni interval za jak/slab saobracaj je 120/240s )
* jak saobracaj: 07-15h i 17-21h radnim danima
* slab saobracaj: 15-17h i 21-07h radnim danima, subota 21h - ponedeljak 07h i svim drzavnim praznicima

Na Telekomovom :wall: :wall: sajtu nemogu da pronadjem podatke o tarifama za 042-5xx-xxx brojeve,ali koliko mogu da primetim cena poziva za POSTPAID brojeve 042-510-xxx je 43 i 21,5 din./h ( impulsni interval za jak/slab saobracaj je 30/60s )

042500500 Telekom 18 din u jeftinijoj tarifi. Ali neki se zale da im ulaze virusi preko ove konekcije od samog provajdera. Ako im stavis dobar AV ne bi trebalo da bude problema.

Ko bude koristio ovu konekciju neka obrati paznju na impulse jer ja sam imao slucaj da mi je Telekom kucao 4x!!! vise impulsa pa mi je sat bio preko 150din! Naravno zalio sam se i korigovali su mi racun (skoro 2000 viska), ali zamislite koliko ljudi i ne provali, e to je kradja :d

Poslednja izmena:
Na Telekomovom :wall: :wall: sajtu nemogu da pronadjem podatke o tarifama za 042-5xx-xxx brojeve,ali koliko mogu da primetim cena poziva za POSTPAID brojeve 042-510-xxx je 43 i 21,5 din./h ( impulsni interval za jak/slab saobracaj je 30/60s )

https://www.telekom.nadlanu.com/dialup/dialup.aspx?ac=solo&br=4
https://www.telekom.nadlanu.com/dialup/dialup.aspx?ac=solo&br=2

Koristio sam par puta ovu konekciju kad mi je bio nedostupan SBB, i proverom u listingu sam potvrdio da je ova cena koju sam naveo. Istina, bilo je napada nekih dialer-a sto sam napomenuo ranije, ali je KAV lepo odreagovao.

Poslednja izmena:
Ko bude koristio ovu konekciju neka obrati paznju na impulse jer ja sam imao slucaj da mi je Telekom kucao 4x!!! vise impulsa pa mi je sat bio preko 150din! Naravno zalio sam se i korigovali su mi racun (skoro 2000 viska), ali zamislite koliko ljudi i ne provali, e to je kradja :d

Korigovali su racune i onima koji se nisu zalili. :)

Pa nije isto, 042500500 je Telekomov broj i tu je 18 din/h+pdv u jeftinijoj tarifi. A koliko vidim postoje i drugi provajderi koji koriste 04251xxxx brojeve sa visom tarifom.

Cene su sa PDV-om ( impulsni interval za jak/slab saobracaj je 30/60s ).

Vrh Dno