Šta je novo?

007 Quantum of Solace

A što bi se trudili kada ima na stotine hiljada glory huntera koji će igrati to? :)

Ma igra je vedj vidjeno i ne donosi nista novo :(

Kakvo djubre od igre, a demo nije bio gadan!

Poslednja izmena od urednika:
Dosta offtopica :)
Zaobidjite rasprave o filmovima i glumcima ipak ovo nije mesto za to vec za diskusiju o igri.

predjoh igru. kao sto sam i pretpostavio, napljuvaste je preko svake mere :) daleko da je igra nesto posebno, ali nije ni toliko losa, a za jednokratnu zabavu je odlicna. prica je klasicna Bondovska i prekrojena je od poslednja dva filma iz serijala. osecaj napucavanja je identican kao CoD4 (isti motor) samo sto oruzja nesto losije zvuce, ali nista strasno. smrducka na konzolu zahvaljujuci interfejsu za borbu "1 na 1" gde je potrebno naciljati nekim kruzicem neku metu u kretkom roku i kada to uradite uspresno Bond nabode protivnika ili nesto slicno...nivoi su 100% linerani, ali i raznovrsni i solidno dizajnirani. ima svega i svacega i nije mi bilo dosadno da je igram. posetio sam i hotel "Splendid" u Petrovcu (zar nije on u Becicima?!). interesantno je da donekle moze mecima da se okrnji betonski stub dok ne moze da se razbije staklena flasa. zvuk i grafika nisu losi ali su ipak daleko od trenutnog maximuma.
prica je prekinuta kada je najinteresantnije i sledi nastavak.
inace, meni je radila zakucana na 30fps (takav je engine valjda) sa svim na max i 4xAA.
sta ja znam, dao bih joj 78-79% onako odokativno.

Poslednja izmena:
I ja sam obrnuo igru i skroz je ok.

Poslednja izmena od urednika:
mogu samo pohvalit igru,igram je na high detalje i uzivam....

jel moze neko da mi obajsni kako to da ova igrica quantum of solace nije igrica od zadnjeg filma
vec od prethodnog???znaci igram je i radnja se odvija prethodnog filma!!!moze li objasnjenje??

jel moze neko da mi obajsni kako to da ova igrica quantum of solace nije igrica od zadnjeg filma
vec od prethodnog???znaci igram je i radnja se odvija prethodnog filma!!!moze li objasnjenje??

Igra prati i predhodni kao i najnoviji film o 007 posto ti je Quantum of Solace nastavak Casina Royal.Jedino sto su autori igre napravili neku glupu kombinaciju sa misijama u igri ,svaka druga je iz istog filma.

sve u svemu...graficki slaba...inace nije losa...limunadica od igrice:D

Zavrsio sam igru i onako, moze da se odigra, ali kao sto neko pre mene vec rece limunadica od igre.

ja sam juce 1. put odgledao film. sve u svemu, ako se shvati kao lagana zabava uopste nije losa.

Vrh Dno