Šta je novo?

007 First Light

Meni deluje super, mislim da taj stil grafike ide super uz ovakvu igru, realisticno-gejmerski, da je realno prikazano, ali uz ne bih rekao bas cartoonish stil, vec nekako bas da se vidi da je igra u pitanju. Podseca me na Ubisoft igre vizuelno, pogotovo Far Cry.

Super tajni agent James Bond, nije provalio da je naučio fraze na srpskom jeziku u Crnoj Gori... Napucavanje i gunplay očajno izgledaju. Ragdoll kao iz 2002. I dalje niko da nadmaši Max Payne 3 kada je u pitanju napucavanje iz trećeg lica. Stealth sistem očajan, za igru koja treba da se bavi prije svega infiltracijom.

Ne vrijedi ni piratirati.

Ne znam, ovaj combat gameplay je sasvim dovoljan da se procijeni kakva vrsta igre je u pitanju. U životu nijesam vidio ovoliko instant explode crvenih buradi, čak i vozila eksplodiraju nakon par hitaca. Ako je ovo standard za TPS gunplay u 2026. onda svaka čast.

konzumeri kupuju sve nebitno kakvog je kvaliteta sto je i ciljana publika za ovo smece od igre

Šta znam, meni ovo deluje kao Uncharted tip igre, zabavna limunadica, naravno da je sve nerealno..

Prve recenzije su prilicno dobre:

Prilicno visoka zahtevnost za average look.

1779797202774.webp

Uvek volim da cujem sta Dzon iz DF ima da kaze o novim igrama:
To me, it's a game that values downtime and slower pacing that rewards a keen eye. There are elements of Hitman here for sure but it's very Indy and The Great Circle as well mixed with some Naughty Dog style action. It's an interesting fusion that uses that action sparingly and lets you experience the full range of Bond's day to day in a way that I really enjoyed.
Meni ovo zvuci bas fino. Kome se pomenute igre nisu svidele, nece sigurno ni ovo.
Zahtevnost mi deluje prihvatljivo uz dlss, ali me zanima kakva ce biti kada izbace path tracing patch.

Performanse:

I meni djeluje ok ali ništa više od toga.

Sačekaću neki dobar popust pa odigrati.

Nazad
Vrh Dno