Šta je novo?

0 A.D. (Open Source RTS)

ABET

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
26.03.2007
Poena
720
0ad_logo.png

Kao što naslov kaže u pitanju je RTS koji najviše podseća na čuveni serijal Age of Empires. Obražuje period 500 godina pre nove ere do 500 godina nove ere i cilj autora je da uključe što više istorijski značajnih civilizacija.

Ako se pržite na marketing, besnu grafiku i ostale sastavne elemente popularnih hitova možete prestati da čitate ovaj post.

Ukoliko ste pak avanturistički nastrojeni, vaša omiljena strategija je Age of Empires Gold Edition preporučujem vam da bar probate aktuelnu verziju igre, 0 A.D. Alpha 5 Edetania.

Wildfire Games
Overview
Download

Bas mnogo podseca na Age of Empires ako nije cak i ista!Grafika je bas odlicna,ja sam ocekivao neku nebulozu,ali mislim da ce ovo biti odlicno kada se zavrsi!

Meni izgleda kao precrtan Stronghold Crusader u drugo doba... moracu da probam, posto su mi krstasi jedna od najomiljenijih.

Imajte na umu da je igra još u razvoju. Meni je radila ok ali je po gašenju izbacila neku grešku. Podešavanja u ovoj verziji nema pa samim tim nema biranja rezolucije. Grafika je ok ako držite normalan zum za strategije, 3D je ali nije nešto bolja od Empire Earth II ili AoE III. Interfejs je malo konfuzan. Kod mene je zvuk zezao ali mi se to dešava u poslednje vreme nevezano za ovu igru.

Ima različitih scenarija a od rasa sam primetio rimljane, antičke grke, iberijce kao i kelte.

Btw. ne sećam se da sam video ovoliko vojnih formacija u jednoj igri. To je za svaku pohvalu.

Poslednja izmena:
Probaću je kad bude gotova, fino izgleda.

igra izgleda prelepo btw... cista i jasna grafika konacno... mnogo mnogo detalja... aoe stil... potencijal je tu :)

Ja sam sinoc malo igrao i moram priznati da mi se grafika i zvukovi u krstasu mnogo vise svidjaju. Danas cu bas da instaliram krstasa da proverim da li mi se to samo cini posto nisam dugo igrao.

Oduvek sam voleo ovakav tip igara. Bacio sam se na skidanje.

Nazad
Vrh Dno