Šta je novo?

постоји ли софтвер...

Nuclear

Slavan
Učlanjen(a)
14.11.2006
Poena
320
за хп који би ми мерио колико ми се испразнила батерија на мишу? ово сам видео на убунту, и одушевио се, па сам безуспешно гуглао да нађем и за хп...

nije to do linkusa, nego do drajvera za mish, i samog misha.

ne moze tvoj PC da "skenira" bateriju misha, pa da ti kaze, to je kao da ti u drugoj sobi neko od rodbine bushi zid sa aku bushilicom, i tebi PC kaze kolko on josh moze rupa da izbushi ...

Ko kaze da ne moze? Moze da ocita sa senzora koliki je napon baterije i na osnovu toga da da aproksimaciju koliko dugo ce mis da radi.

Meni Setpoint to radi za Logitech-a

инсталирао сам га, међутим ништа. вероватно зато што је неки no name logitech, ионако нигде не пише који је модел.

инсталирао сам га, међутим ништа. вероватно зато што је неки no name logitech, ионако нигде не пише који је модел.

Predpostavljam da si skinuo poslednju verziju Setpointa. E, posto je taj tvoj no name logitech verovatno stariji mishonja, probaj jos i da izbunaris negde stariju verziju Setpointa. Ukoliko hoces, ne nadjes na netu, da ti nekako ja dostavim ISO mog bajatog CDa Logitecha.

Zasto ovo preporucujem: Kada sam zamenio mishonju, LX7 za MX620, nova verzija SPa mi nije prepoznavala tastaturu (Logi Media Keyb Elite). Pa sam vratio starije drajvere koji su radili i sa novim mishem i sa starom tastaturom

био сам баш упоран и цедио гугл како год сам знао, док на крају нисам одустао, послао маил лоџитеку и одговорили ми да мој миш не подржава мерење батерије... како је онда убунту то успео :trust:

Zabagovao se...
A da im kazes da ti u ubuntu-u to radi?

jesi li gledao na HP-ovom sajtu da li imaju neki takav softver?

Što bi čovek gledao na Hp-ovom sajtu kad je miš Logitech a Os XP?

Nije mi jasan narod (ima ga mnooogo) HP štampače zove XP, a os XP zove HP.
Mislim razumem ja nepismene ljude nekako, ali ovo je IT forum tako da bi trebalo da smo malo pismeniji tj. manje ili više poznajemo materiju o kojoj diskutujemo.

у брзини сам направио грешку, не замерите :)

Vrh Dno