Šta je novo?

велика слова на ћирилици

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Učlanjen(a)
05.12.2004
Poena
320
дакле нема их у поруци иако сам их откуцао.
користим оперу 9.5
под експлорером 7 исто понашање.
Radi Sa Latinicom иако аутоматски пребацује сва слова, осим првих у речи, у мала.

Poslednja izmena:
ШЂЂШЂШЋЧЋЧЋЧ
ХДЈОСХДОАДОЦИУУЕЉИЊУЕПЉЊЕЉЊЕЉЊШЕОЉЊДКСАДКАСЧЋЦКЈАСКЦ

Koliko ja vidim, ima ih?

Poslednja izmena:
занимљиво. можда је проблем с моје стране. пробаћу у понедељак с друге машине.

Koristi latinicu :D :D :d

[off]

Ja moram priznati da ne mogu da podnesem Cirilicu na forumu (i generalno na PC-u) nikako mi se Cirilica ne uklapa u IT svet, pa chak ni Srpski jezik. Ja lichno drzim forum na Engleskom.

[/off]

same here. btw skinner sto ti je location napisano latinicom :D

cirilica, latinica.. hm. koja je razlika??? ni jedno od ta dva nije originalno nase pismo tako da

[off]

Ja moram priznati da ne mogu da podnesem Cirilicu na forumu (i generalno na PC-u) nikako mi se Cirilica ne uklapa u IT svet, pa chak ni Srpski jezik. Ja lichno drzim forum na Engleskom.

[/off]

I mene uzasno iritiraju i imam generalno jako lose misljenje o likovima koji forsiraju cirilicu medj 16 000 usera koji pisu latinicom i najradije bi ih banovao :D ali... ovo je slobodna zemlja, ili tako bar kazu :)
Ja te postove prosto ignorisem.

Poslednja izmena:
[off]

[/off]

hear hear! (y)

I mene uzasno iritiraju i imam generalno jako lose misljenje o likovima koji forsiraju cirilicu medj 16 000 usera koji pisu latinicom i najradije bi ih banovao :D ali... ovo je slobodna zemlja, ili tako bar kazu :)
Не форсирам него користим. Просто и једноставно. Ако је неко киван на сопствено писмо онда тај неко има проблем.
А пошто је тема постала приглупо препуцавање следи јој катанац.
П.С. прорадила велика слова.

Poslednja izmena:

Hmmm, znaci ako neko treba da ti se "nacestita nove godine", najbolje je da to uradi cirilicnim pismom, posto se onda neces iznervirati :d

Meni nije jasno kako neko moze da ignorise nesto sto mu spada u nacionalnu pripadnost. Pola BG-a bi tetoviralo kineska slova po telu, a ovamo forsira latinicu... Kako neko moze da stavlja latinicu ispred cirilice, kada za pisanje nekih glsaova zahteva vise karatera, kao npr. NJ. Da cirilica ne ide sa svetom racunara moze da prodje, mada ponajvise jer me mrzi da menjam slovni raspored na tastaturi, ali ovako je cirilica zakon.

plitko...
плитко...

... veze sta ces :p

Dosta, bre.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno