Šta je novo?

Регистрација припејд броја путем Yettel апликације

ПФКСРБ

Poštovan
Učlanjen(a)
09.08.2020
Poena
80
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Покушао сам преко Јетел апликације да региструјем припејд број, али ми избацује: Nije moguće registrovati broj za lice sa naloga
Преко сајта када покушам успем само да потврдим број телефон јер када дођем до дела да обележим земљу, приложим слику личне карте и пасоша не могу да кликнем на "Настави".
У чему је проблем? Да ли још неко од вас на форуму има овај проблем или је до мене?

Registracija nije moguća dok je broj u pasivnom stanju, odnosno van roka važenja dopune.

Registracija nije moguća dok je broj u pasivnom stanju, odnosno van roka važenja dopune.
Картица је активна, користим је сваки дан, редовно допуњавам.
Брат који је пост пејд има исти проблем. Нема дуговања и слично.

Nije do tebe, do njih je. Obrisi aplikaciju ponovo je instaliraj, napravi novi nalog sa novom email adresom. Tek tada mi je dopustilo da se registrujem ali iz nekog 3-5 puta, dotada stalno prijavljivanaista greska kao kod tebe

Ja nisam uspeo da nadjem kako da iz aplikacije registrujem prepaid broj, ako je aplikacija vec aktivirana na drugi broj/brojeve

Moras da odradis azuriranje aplikacije. Pa onda da kliknes na onog coveculjka nacrtanog pored "Zdravo Petar Petrovicu"....

Покушао сам преко Јетел апликације да региструјем припејд број, али ми избацује: Nije moguće registrovati broj za lice sa naloga
Преко сајта када покушам успем само да потврдим број телефон јер када дођем до дела да обележим земљу, приложим слику личне карте и пасоша не могу да кликнем на "Настави".
У чему је проблем? Да ли још неко од вас на форуму има овај проблем или је до мене?
Само да јавим да сам успео. Обрисао сам све податке у подешавањима апликације, поново се улоговао и све одрадио по реду: Сликање ЛК, селфи, потврда броје путем кратког кода и то је то.

Ne radi im registracija broja preko Yetel portala iz browsera na pc-ju i telefonu. Sada sam majci hteo da registujem broj i kad kliknem na registruj pripejd broj otvori se samo sivi prozor.Zvao podršku , brisao kolačiće, probao edge, i ništa. I na telefonu isto tako . Kažu pa trebalo bi da radi. Eto ne radi.

Nazad
Vrh Dno