Šta je novo?

Регистрација припејд броја путем Yettel апликације

ПФКСРБ

Poštovan
Učlanjen(a)
09.08.2020
Poena
70
Moja oprema  
Mobilni telefon
Xiaomi Mi 9 lite
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Покушао сам преко Јетел апликације да региструјем припејд број, али ми избацује: Nije moguće registrovati broj za lice sa naloga
Преко сајта када покушам успем само да потврдим број телефон јер када дођем до дела да обележим земљу, приложим слику личне карте и пасоша не могу да кликнем на "Настави".
У чему је проблем? Да ли још неко од вас на форуму има овај проблем или је до мене?

Registracija nije moguća dok je broj u pasivnom stanju, odnosno van roka važenja dopune.

Registracija nije moguća dok je broj u pasivnom stanju, odnosno van roka važenja dopune.
Картица је активна, користим је сваки дан, редовно допуњавам.
Брат који је пост пејд има исти проблем. Нема дуговања и слично.

Nije do tebe, do njih je. Obrisi aplikaciju ponovo je instaliraj, napravi novi nalog sa novom email adresom. Tek tada mi je dopustilo da se registrujem ali iz nekog 3-5 puta, dotada stalno prijavljivanaista greska kao kod tebe

Ja nisam uspeo da nadjem kako da iz aplikacije registrujem prepaid broj, ako je aplikacija vec aktivirana na drugi broj/brojeve

Moras da odradis azuriranje aplikacije. Pa onda da kliknes na onog coveculjka nacrtanog pored "Zdravo Petar Petrovicu"....

Покушао сам преко Јетел апликације да региструјем припејд број, али ми избацује: Nije moguće registrovati broj za lice sa naloga
Преко сајта када покушам успем само да потврдим број телефон јер када дођем до дела да обележим земљу, приложим слику личне карте и пасоша не могу да кликнем на "Настави".
У чему је проблем? Да ли још неко од вас на форуму има овај проблем или је до мене?
Само да јавим да сам успео. Обрисао сам све податке у подешавањима апликације, поново се улоговао и све одрадио по реду: Сликање ЛК, селфи, потврда броје путем кратког кода и то је то.

Ne radi im registracija broja preko Yetel portala iz browsera na pc-ju i telefonu. Sada sam majci hteo da registujem broj i kad kliknem na registruj pripejd broj otvori se samo sivi prozor.Zvao podršku , brisao kolačiće, probao edge, i ništa. I na telefonu isto tako . Kažu pa trebalo bi da radi. Eto ne radi.

Nazad
Vrh Dno