Šta je novo?

Продужавање смс поруке(број карактера)

Učlanjen(a)
19.07.2020
Poena
585
Moja oprema  
Laptop
Asus zephyrus g14
Mobilni telefon
Samsung Galaxy S24 Ultra
Pametni uređaji
Huawei GT3 Pro
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Приликом куцања смс поруке, пребацује ми после 60 карактера на ммс поруку(јер користим ћирилично писмо), некада је у подешавањима могло да се продужи број карактера пре преласка на ммс, изгледа да се са андроидом 10 та опција или обрисала или је пребачена у неку другу ставку, на претходном S9 самсунгу сам то подешао сада користим ноут 20 ултра и не могу да пронађем опцију, покушавали смо код колеге на P30 pro да пронађемо исто је и код њега, свакако преласком на енглески враћа се број карактера у нормалу али годинама већ користим ћирилицу и SwiftKey тастатуру па не бих да мењам, ако зна неко како да се реши проблем значило би пуно, хвала унапред

Послато са SM-N986N помоћу Тапатока

Cirilica je uvek pravila problem tako sto jedno NASE slovo uzme dosta obicnih,lupam recimo 30 i onda od par nasih slova spucas silne karaktere

Послато са POCO F2 Pro помоћу Тапатока

Probaj sa nekom drugom aplikacijom za SMS.
Pozdrav

Хвала на одговору, инсталирао сам Textra, за сада видим нема ограничења....

Послато са SM-N986N помоћу Тапатока

Обзиром да имам неограничено минута и порука, СМС поруке када шаљем шаљем као на вајберу.
Једна до две реченице по поруци.

Poslato sa NOVA 5T pomoću Tapatoka

Problem nije Android 10, vec proizvodjaci koje je savrseno mrzelo da se bave time, pa cak Samsung umesto da resi stvar apdejtom preporucuje 3rd party apps kao resenje. Mnogi telefoni i dalje imaju opciju da se ne konvertuje u MMS.

Nazad
Vrh Dno