Не могу да избришем овај фолдер чак ни са цц клинером, а такође не могу ништа да прекопирам или исечем на меморијску картицу, било да се ради о мп3 или неком још лакшем фајлу, копирање као да тече, али траје бесконачно.
У питању је картица microSD у мобилном телефону, Самсунг s7582.
Што се тиче форматирања ...
Директно преко телефона не могу да нађем опцију формат, када уђем у опције фајлове где ми нуди меморију телефона и меморију картице.
Пробао сам преко рачунара да форматирам, међутим он пријави да је успешно форматиран, али у уствари не уради ништа.
Иначе није могуће ништа да се прекопира са рачунара на меморију картице, као ни да се избрише, чак и када покушам нешто да исечем он само прекопира то на рачунар.
Немам читач, али сумњам да би и он могао да форматира, ако већ не може рачунар.
У питању је картица microSD у мобилном телефону, Самсунг s7582.
Што се тиче форматирања ...
Директно преко телефона не могу да нађем опцију формат, када уђем у опције фајлове где ми нуди меморију телефона и меморију картице.
Пробао сам преко рачунара да форматирам, међутим он пријави да је успешно форматиран, али у уствари не уради ништа.
Иначе није могуће ништа да се прекопира са рачунара на меморију картице, као ни да се избрише, чак и када покушам нешто да исечем он само прекопира то на рачунар.
Немам читач, али сумњам да би и он могао да форматира, ако већ не може рачунар.