Šta je novo?

Проблем са меморијском картицом на телефону

Gambino

Cenjen
Učlanjen(a)
11.08.2014
Poena
165
Не могу да избришем овај фолдер чак ни са цц клинером, а такође не могу ништа да прекопирам или исечем на меморијску картицу, било да се ради о мп3 или неком још лакшем фајлу, копирање као да тече, али траје бесконачно.

attachment.php

У питању је картица microSD у мобилном телефону, Самсунг s7582.

Што се тиче форматирања ...
Директно преко телефона не могу да нађем опцију формат, када уђем у опције фајлове где ми нуди меморију телефона и меморију картице.

Пробао сам преко рачунара да форматирам, међутим он пријави да је успешно форматиран, али у уствари не уради ништа.

Иначе није могуће ништа да се прекопира са рачунара на меморију картице, као ни да се избрише, чак и када покушам нешто да исечем он само прекопира то на рачунар.

Немам читач, али сумњам да би и он могао да форматира, ако већ не може рачунар.

Pozajmi čitač ili kupi (oko 200-250 je najjeftiniji).
Po ovome do sada prikazanom kartica lako može biti u kvaru.
Ako spojena direktno (dakle u čitaču) ne može da se formatira sa windowsovim alatom ili sa ovim alatom kartica ti je u kvaru.

partitionwizard нуди само скенирање ? Како да форматирам ?

Desni klik na karticu prikazanu u njemu, pa format iz menija koji će izaći, izabereš fat32 i na kraju potvrdiš sa apply u gornjem levom uglu da se izvrši operacija.

Али он приказује само две партиције које имам на рачунару...

Uradi refresh na F5 dok si u programu.
Ako je ne učitava ni onda probaj u nekom drugom partition manageru.
Ne prepoznaju li je ili ako se ne može formatirati tada je kartica u kvaru.
EaseUS Partition MasterFree Edition ili neki drugi..
Edit:
Možeš pokušati i formatiranje iz nekog live linuxa na kraju, i tu ako neće tad je 100% problematična kartica.

Poslednja izmena:
mini_Untitled.jpg

Ништа не разумем, ево ти скриншат.

Иначе телефон је самсунг 7582

Skinuo si pogrešan program druže, link koji sam ti postavio je za skidanje MiniTool® Partition Wizard Home Edition 8.1.1.
То је тај програм pwhe8 , пробао сам да скинем из различитих извора и увек је исти, једино да ми оставиш директни линк.

Ок пробао сам и овај први одељак, али он не препознаје меморијску телефона, чак ни после рифреша.

Ок, хвала ти на труду. Ни Easeus не види меморијску телефона.

Nazad
Vrh Dno