Šta je novo?

Проблем (претпостављам) са графичком

Ne, nisi me razumeo. Nisi nigde spomenuo (ili ja nisam video) da planiras upgrade procesora. Ako ne planiras u skorije vreme, bacices novce bezveze na graficku karticu cije mogucnosti neces ni priblizno iskoristiti. Opet, ako planiras i procesor u skorije vreme, biraj napajanje prema tome (pored grafike i ostalih komponenti). Pretpostavljam da ces i maticnu morati da menjas.

Нисам нигде написао зато што нисам ни планирао. Нисам ни ово мислио сада да радим, али пошто ми се дешава то што се дешава мораћу. Тренутно немам пара да купим графичку, напајање и процесор. Узећу само прва два јер су неопходна, а процесор ћу мало касније. Зато питам, да ли може некако да ми оштети графичку јер је неодговарајући. Сад кад кажеш да морам и матичну, диже ми се коса на глави :zgran:

Zasto potrosnju procesora stavljate u idle i nije 125w vec 150w u load i do 240w.
MSI GeForce GTX 760 u idle je 100w u load do 330w.
Napajanje uzimas ono koje na 12v granama moze da gura tu snagu.
I koliko ampera daje na 12v.

Poslednja izmena:
Pretera ga za GTX 760 - Hawk je vukao najviše 230W na testu, ASUS-ova vuče max oko 170. Phenom žestoko klokovan jede dosta 225 pa do 310 na 3.1GHz. Mislim da je ta karta overkill za ostatak - bolje uzmi nekog 650Ti Boost ili Radeon ekvivalent. A to što verovatno imaš hardverski problem sa ovom 9800GT ne znači da ga nećeš imati sa drugom kartom. Jednostavno, dešava se...

Posto kupio za toliko prodao power-consumption.jpg

Па ако будем имао проблем са новом барем ћу моћи да рекламирам. Једино ми преостаје да некоме продам ову конфигурацију и додат паре за нешто јаче. Али коме да продам ово?

Kupaca ima na pretek,prodaju se konfe i 10 godina stare bez problema.

:zgran: Па колико бих ја могао да узмем за ову моју?

To je total power consumption. GTX 760 nije veliki potrošač, Phenom će povući više struje. Možda bi to sve i radilo na tom napajanju - ali 760 bi bila ugušena ostatkom konfiguracije. NVIDIA uvek traži bolji procesor da bi mogla da radi kako treba. Kupi nekog polovnjaka, recimo neki Radeon novije generacije koji je mali potrošač i ne zavisi toliko od CPU-a. Onda možeš i da prodaš konfiguraciju...

Nazad
Vrh Dno