Šta je novo?

Потребне ''посебне'' пуњиве батерије

Jovandeka

Slavan
Učlanjen(a)
13.05.2007
Poena
320
Потребне су ми пуњиве батерије као са слике. Осим V и mA врло битне су ми и димензије... Где да купим?
bat.jpg

Te su za bežične telefone? Pogledaj na svebakterije tačka net

То су батерије из некакве справе за дресуру керова па са помислио да су мало необичније... У огрлицу се ставља ова мања батерија а у даљински већа, па кад кер неће да слуша бива кажњен ''електрошоковима''. Чини ми се да ову мању имају у понуди, а ову од 4.8V бих морао да буџим 2 х 2.4V. Да ли би било проблема када бих батерије од 600mA ставио уместо батерија од 400mA?

Odvratan nacin za dresuru si izabrao. Elektrosokovi eventualno mogu dovesti do epilepsije kod pasa. Edukuj se.

Ма нисам ја у питању. Не бавим се таквим стварима... Шураков другар ловац ме гања већ месец дана да му то решим, само да га скинем са грбаче...

Да ли би било проблема када бих батерије од 600mA ставио уместо батерија од 400mA?
mAh je samo kapacitet (koliko dugo pri datom naponu može vremenski da izdrži), ali napon, V, je važan za funkcionisanje. Gledaj da bar bude približan, pošto ne znamo koliko je uredjaj "osetljiv".

Onda veži tom lovcu oko vrata, da istestiraš.

Pogledaj u Elementi. Na prvu loptu nemaju, ali vidi da li mogu da ti nabave.

Ako mozes negdje da nadjes celije, mozes i sam da napravis pack kakav ti odgovara.

Zvrcni i Telit iz Nisa, i ako nemaju na stanju cesto su voljni da naprave odgovarajuce.

E, зафаљујем на помоћи. Од понедељка ћу поручити... Ваљда су ове ћелије стандардних димензија да их могу буџити по потреби...

Ма нисам ја у питању. Не бавим се таквим стварима... Шураков другар ловац ме гања већ месец дана да му то решим, само да га скинем са грбаче...

Surakovom drugaru, najiskrenije zelim da nikad ne nadje te baterije, a u vremenu dok trazi, nek stavi sebi malo tu ogrlicu sa elektrosokovima, cisto da oseti kako je to...

ta ogrlica može da se pametno upotrebi kao interesantan seks toj ...

Nazad
Vrh Dno