Šta je novo?

Поређане графике по перформансама

tozovac

- P. Živković -
Učlanjen(a)
07.03.2003
Poena
755
Јел може неко да ми поређа nvidia графике по перформансама од најслабије према најјачој? Ја сам по том питању тотални дулек и знам само да је моја графика GT1030 вероватно најспорија а ова нова 3090 вероватно најбржа, али све између тога ме збуњује. Поготову кад видим цене у огласима на бенчу, тотално збуњујуће. Неки продавци тврде да њихове графике раде са детаљима на макс, али која је онда поента новијих графика.
Ако може нешто укратко, ако не - ништа. Не играм игре, чисто да се зна, давно сам их играо.

4k8wpFVdo5pwGDJ9iZ4PrF.png

Sve 3 liste su u odredjenoj meri netacne, tako da nemoj da se drzis podataka sa njih kao pijan za plot, ali mogu da ti daju neku upotrebljivu sliku performansi kartica.

Ova prva sa crnom slikom je prilično tačna (koju sam postovao). Slobodno ko hoće neka gleda nju kao vodilju za kupovinu.

Nije li HUB nedavno poredio 6700XT i 3060Ti pa se ispostavilo da 6700XT nije jača već su otprilike iste ili 3600Ti ima blagu prednost...?
Pokušaću da nađem kasnije...

Ovaj klip...

U globalu je još uvek 6700XT brža. Prednost RTX-ova je sam RT i DLSS. Šta će biti sa FRS2.0, to tek treba da se vidi.

A i ne treba uzimati sve od HUB-a zdravo za gotovo ovih dana. Kako im jedan brend otkaže "poslušnost", oni znaju da ospu drvlje i kamenje. Ok su generalno i ima korisnih stvari, ali objektivnost im je sve manja.

Ovaj klip...

U globalu je još uvek 6700XT brža. Prednost RTX-ova je sam RT i DLSS. Šta će biti sa FRS2.0, to tek treba da se vidi.

A i ne treba uzimati sve od HUB-a zdravo za gotovo ovih dana. Kako im jedan brend otkaže "poslušnost", oni znaju da ospu drvlje i kamenje. Ok su generalno i ima korisnih stvari, ali objektivnost im je sve manja.

FSR2 obećava...videćemo.

Za objektivnost mi je dobro poznato...

Nazad
Vrh Dno