Šta je novo?

Помоћ око куповине фотоапарата

drug Raja

Cenjen
Učlanjen(a)
07.12.2010
Poena
154
Унапред се извињавам на отварању нове теме, нисам успео да пронађем неку овакве намене.

Интересује ме препорука, који би апарат био бест бај за буџет од неких 5000 динара? Знам да није неки буџет, али искрено ни захтеви нису претерани, дакле није потребно да има 10 МП камеру, али баш не бих ни неки који ће сам од себе да брљави после одређеног времена.

У Идеи је на акцији Practica DPIX 1100Z, за цену 5 499. Да ли вреди то куповати?

Хвала унапред и још једном извињење за отварање нове теме.

Canon A480/490 ti je neki minimum sto mozes da nazoves digitalni aparat. Bolje ostavi tih 5000din u dzep, jer ces ih ovako samo baciti. Bilo je na par mesta canon a490 za 8700din.

Devojka je dobila za rodjendan pre godinu dana neki Practica aparat, ne secam se oznake. uprincpu aparat je krsh. Otisli smo na letovanje i od 200 slika samo 5-6 nisu mutne. Svaka slika je mutna, kao na mobu kad ti drhti ruka a ispadne mutna slika.
E sad mozda mi nismo znali nesto da podesimo ili joj je zapao los primerak ne znam.

Poslednja izmena:
Najpametnije je juriti po oglasima polovan Canon iz A ili Ixus serije. Čak i vrlo stari kompakti srednje klase će bolje slike da prave nego novi iz dna ponude.

^ Koja je fora sa tim, jel si im PR ? :)

General Imaging fotoaparat (LOL) od 56e poredish sa skupljim Canonom i josh kazesh da je mozda bolji :d Svashta ce bre da se cuje na ovom forumu...

nisam PR, ali tu negde ;)
isprobao sam oba, jeste canon skuplji, al nije GE toliko losiji za razliku. stavise, ima i par prednosti: siri objektiv, veci iso, vise funkcija (kome je do igranja)... i jefitniji je :)

nisam PR, ali tu negde ;)
isprobao sam oba, jeste canon skuplji, al nije GE toliko losiji za razliku. stavise, ima i par prednosti: siri objektiv, veci iso, vise funkcija (kome je do igranja)... i jefitniji je :)

Ma nemoj da me zezas, ko da si sad krenuo da preporucujes nekog noname kineza:)

Ne moze neko ko je juce krenuo da pravi aparate da za iste pare napravi bolje od onoga ko to drzi u malom prstu.

бест бај од неких 5000 динара?
=>> imas ovde canon a490 za 7000
=>> A polovno? Na limundu...
=>> Može i Fuji.
=>> GE general-imaging 56e
=>> kupujemprodajem...
=>> "Ne moze neko ko je juce krenuo da pravi aparate da za iste pare napravi bolje od onoga ko to drzi u malom prstu."
=>> kupindo...
=>> ja bih mu savetovo da uzme Samsunga
:sceptic::d:d:d
A od druga Raje ni traga ni glasa :)

Nazad
Vrh Dno