Ajde okači koji rom, emulator ću lako da nađem... :dmilosd77 je napisao(la):Imas emulator mame 32. Samo treba da skines rom za neki od pokera koji te interesuju. Mislim da je najpoznatiji Jolly Card. Imas i sve vrste slot masina. Znaci to ti dodje kao original poker aparat. Jos imas i snimanje pozicije.
pa Gold star je bas tajmacke je napisao(la):Mislio sam na one vockice gde skidas tresnje i zvona i barove pa ti onda okrece sedmice, tako nesto i jos skidas zenukad kockas...A magic poker je onaj fazon kad treba da dobijes odredjen broj trilinga, recimo devetki, pa odnosis banku
![]()
Fuzz je napisao(la):Za magic vam treba neka od novijih verzija MAME emulatora, a vockice mi je izgleda lose spakovao...evo dizem ponovo...
Sta ti tacno ne radi? Jel uspes da instaliras vockice?macke je napisao(la):Jok!Nema da radi ni sad :smash:
neo geo je napisao(la):Joj Zemune, to i ja trazim, gde se gambl-uje od 1 do 12 manja veca . Mislim da mislimo na isto !
Ne uspevamFuzz je napisao(la):Sta ti tacno ne radi? Jel uspes da instaliras vockice?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari