Šta je novo?

Pametni uređaji Паметан сат за пливање

Fitnes narukvice, sijalice, pametni usisivači i sl.

гнд

Cenjen
Učlanjen(a)
25.03.2016
Poena
115
Поздрав!
Има ли неко препоруку за паметан сат са акцентом на пливање и са довољно једноставном апликацијом која ће све то да прати? Пливање је доста рекреативно, па није тачност најбитнија, већ ето, да надогради хоби са неким фином графиконима и километражом. Изглед није много битан.
У питању је поклон, па су можда званичне радње бољи избор, али не бих био гадљив ни на КП.
Буџет око неких 13, 14к.

Fenix 7s je idealan sto se tice oblika i performansi, ali nije ni blizu sto se tice budzeta. Srednji kvalitet je Forerruner FR255 koji je isto preko budzeta.
Mislim da sam video na kp Forerunner FR55 malo koriscen u garanciji za 120e (nov 160) koji bi isto mogao da se koristi za plivanje, sto je bottom line kod Garmin satova.
Prednost Garmina u odnosu na ostale satove je sto ima drill log opciju = moze da se ukljuci rucna opcija (ako neko pliva kako baba ili ne zna da se okrece pa sat ne moze da ga isprati).

Fenix 7s je idealan sto se tice oblika i performansi, ali nije ni blizu sto se tice budzeta. Srednji kvalitet je Forerruner FR255 koji je isto preko budzeta.
Mislim da sam video na kp Forerunner FR55 malo koriscen u garanciji za 120e (nov 160) koji bi isto mogao da se koristi za plivanje, sto je bottom line kod Garmin satova.
Prednost Garmina u odnosu na ostale satove je sto ima drill log opciju = moze da se ukljuci rucna opcija (ako neko pliva kako baba ili ne zna da se okrece pa sat ne moze da ga isprati).
Гармин је вероватно најбоља опција, али нема шансе да се уклопимо у буџет, а половни не би јер је поклон.

Prodavao ovde na forumu čovek nov galaxy watch 5 za 120e, pa ako naletiš tako nešto po oglasima
Тако нешто би могло, пратићу.

А можда неки гт2 или слично? Имам га, али никад нисам ишао на пливање са њим. Све остало је супер, сем можда апликације. Ценим да може да се нађе за те паре.
Шаоми као шампион цене и квалитета?

Teško da ćeš bolje od ovoga u budžetu:

29000 je u Decathlon

U pitanju je stvarno pravi sportski sat i jako dobra i jasna kompanjon aplikacija.

Huawei GT 3. Dosta mu je pala cena, a ujedno je i zaokruženiji proizvod naspram samsunga.
Ипак још недовољно, нов тешко да може да уђе у буџет.

29000 je u Decathlon

U pitanju je stvarno pravi sportski sat i jako dobra i jasna kompanjon aplikacija.
Ово изгледа одлично. Не знам што је толико јефтин кад је и даље нов, али ко сам ја да сумњам.
Само је поклон па је глупо без кутије, једино уз неку гимнастику, размислићу.

Smisli kutiju, Dacha je legitiman diler koji ima neki kanal od preko za te satove, stvarno su novi. Moguće da su to satovi iz magacina što ljudi kupe, otvore, vide da nije za njih, pa vrate, pojma nemam. Što bi bio gadljiv na ovoliku uštedu? Ne znam tačno kako je sa Kiprun satovima, ali mnogi satovi kad se okinu u aplikaciji, krene da im teče internacionalna garancija, pa si svakako pokriven.

Smisli kutiju, Dacha je legitiman diler koji ima neki kanal od preko za te satove, stvarno su novi. Moguće da su to satovi iz magacina što ljudi kupe, otvore, vide da nije za njih, pa vrate, pojma nemam. Što bi bio gadljiv na ovoliku uštedu? Ne znam tačno kako je sa Kiprun satovima, ali mnogi satovi kad se okinu u aplikaciji, krene da im teče internacionalna garancija, pa si svakako pokriven.
Далеко сам ја од гадљивог на те ствари, него је канцеларијски поклон па се не питам само ја. Свакако, ово + маштовита кутија, за мене одлично звучи.

Daca je legitiman diler - robe bez garancije :) , ne bih se nadao internacionalnoj garanciji za apex sat.

Ima Huawei watch fit 2 za te pare otprilike, samo ... nisam ga koristio a i nemam ideju kako su zamislili plivanje sa touch screenom, bez dugmica.

Samo internacionalna garancija i postoji za Corose, pošalju ti novi, ne moraš da vraćaš stari jer će biti deaktiviran, i to su vrlo revnosni (prijavljuju korisnici na oficijelnoj FB stranici). Kiprun ne znam da li prati to ili ne. :)

29000 je u Decathlon

Идем данас по овај сат, убедио сам колеге да нема боље.
Хвала на препоруци!

Verovatno kasnim na zurku ali ja ima Amazfit T-Rex i on ima dva predefinisana workout-a Swiming i Swiming in Open Water. T-Rex 2 je 30K u prodavnicama. T-Rex Pro ima za oko 200e na vise mesta.

Javi kako je prošao poklon.
Колега више него задовољан.
За оно за шта је и купљен, за пливање, одличан је. Дистанца се унапред поставља, 25м, 50м, и у односу на то све остало приказује. Лепи графикони на апликацији, доста података, рекао бих и више него што је потребно за једно рекреативно пливање. Остатак активности тешко да ће се испробавати, мало ми жао због тога, верујем да сат може баш доста више.
Ван тога, основне функције паметног сата на месту.

Још једном, хвала на препоруци! Похвале и за Дачу, лагана куповина, лаган договор.

Da pitam ovde, da ne otvaram novu temu. Komsija trazi neki sat za trening, rekao mi je da mu jedino treba za trcanje (nosi tel sa sobom) i da moze prilikom treninga da podesi stopericu kako zeli. Ima neki honor tel ako je bitno.
"Teram" ga da uzme garmin ili suunto, ali nece, posto nece koristiti ni 5% mogucnosti.
Njemu je svidja neki amazfit t rex, ima jos neki naziv pored, ali se ne secam. Sta bi mogao da mu preporucim za do 200e ili i manje ako ima nesto normalno?

Da pitam ovde, da ne otvaram novu temu. Komsija trazi neki sat za trening, rekao mi je da mu jedino treba za trcanje (nosi tel sa sobom) i da moze prilikom treninga da podesi stopericu kako zeli. Ima neki honor tel ako je bitno.
"Teram" ga da uzme garmin ili suunto, ali nece, posto nece koristiti ni 5% mogucnosti.
Njemu je svidja neki amazfit t rex, ima jos neki naziv pored, ali se ne secam. Sta bi mogao da mu preporucim za do 200e ili i manje ako ima nesto normalno?
Ја сам дуго за такву комбинацију носио обичан mi band, сад не знам баш који број, можда 4. Шта ће му нешто паметније ако већ носи телефон који има гпс за трчање. А штоперица је била баш једноставна на њему, користио сам је за паузе између сетова у теретани, лепо завибрира после тог неког минута. Завршим серију, два клика по њој и тако у круг. А и мањих је димензија па и мање смета.

А за трчање без сата сада користим huawei gt2, дуго тражи гпс у почетку, али после је лепо пратио, поредио сам са телефоном.

Ma da, za ovo ce i narukvica da mu radi posao kako treba.
Preporucio sam mu da ceka da se pojavi kod nas redmi watch 4, gledao sam danas i cini mi se okej, a i lepo izgleda.
Gledao je neki amazfit t rex pro i t rex 2, ne znam, meni se ne svidja uopste.

Za sve koji traže sat primarno za plivanje, a Garmin Swim 2 im je nedovoljan, preporučujem Garmin Forerunner 265. Ono što mi se sviđa kod njega je odlična detekcija preplivanih dužina, i OLED ekran koji se dosta svetao.
Softver je standardni Garminov, uz Connect i IQ Store priča je uglavnom zaokružena za sve moje sportske potrebe + poneki elegantniji face za posebne prilike. Ko je u kompatibilnoj banci, može koristiti i Garmin Pay.

I dalje odlična kupovina je Honor watch gs pro.Koristim ga za plivanje,skijanje,pešačenje.Sat ubija koliko je dobar,baterija može auto da upali.

Nazad
Vrh Dno