Šta je novo?

Купујем таблет до 160е

Choda292

Cenjen
Učlanjen(a)
16.06.2013
Poena
159
Видео сам Нексус 7 за 155е па ако имате неких препорука за још бољи таблет био бих ва захвалан да их изнесете овде. Хвала.

Видео сам Нексус 7 за 155е па ако имате неких препорука за још бољи таблет био бих ва захвалан да их изнесете овде. Хвала.

OK je cena. Pitanje je samo da li ti je 7" dovoljno. Ako jeste, vredi.

Nema ništa bolje za te pare, a i za malo više para, kupi i uživaj :)

Ako ti nije hitno izlazi uskoro asus memo7 hd koji će imati sd slot i cenu oko 130$/€ možda malo više..

Šta mislite, isplati li se sada kupovati Nexus 7 32gb 3g? ili čekati nešto novo?
Kontam da se novi nexus neće naći u radnjama pre septembra?

Ovo za 160 Eura je ionako refabrikovani, znaci vec koriscen. Kome to odgovara neka kupuje. Iako noviji Nexus verovatno vise i ne proizvode Memo pad HD 7 ne donosi nista revolucionarno. Cena od 130 $ ili u siromasnijim zemljama EU 130 Eura, kod nas videcemo, je za verziju od 8 GB. Asus tvrdi da je to model za siromasna trzista, gde mi svakako spadama. Model od 16 GB je 150 $ tj. Eura. Rezolucija ekrana ista, a bice poboljsan zvuk, koji ipak nije bas primarna odlika tableta. SOC je quad Cortex A-7 , tako da ni tu nece biti nekih pomaka. Iako bi quad Cortex A-9 koji ima Nexus na papiru trebao da bude superiorniji u praksi ce biti tu negde , jer Nvidia i nije bas najbolje odradila svoj posao.

Poslednja izmena:
Uglavnom ljudi imaju dobra iskustva sa tim refabrikovanim, koliko sam uspeo da vidim više je problema bilo ranije, sa "nerefabrikovanim" verzijama. Cena je sad stvarno već pala da niže ne može za takav tablet.

@iwanwg Novi Nexus 7 je najavljen za jul, ali niko ne može da zna kad će se pojaviti kod nas...

^Znam da je najavljen za jul. Zbog toga sam i spomenuo septembar, jer prošle godine Nexus je bio predstavljen u junu a kod nas je došao krajem septembra (koliko se sećam imali smo ga u isto vreme kao i u drugim zemljama, možda čak i ranije). Hvala u svakom slučaju. ;)

Nazad
Vrh Dno