Dr. Hannibal Lecter
Čuven
- Učlanjen(a)
- 09.02.2004
- Poena
- 630
ljudi, gde da nadjem fan mate ili taj titanov regulator? gledao sam na computer dreamovom sajtu ali ne nadjoh. hvala.
ljudi, gde da nadjem fan mate ili taj titanov regulator? gledao sam na computer dreamovom sajtu ali ne nadjoh. hvala.
jel zna neko da li i gde ima kod nas onaj zalman fan mate 2? ko je uopste uvoznik zalmana kod nas, ako ga i ima?
A meni treba taj/takav regulator al da je u NS. Zvao sam Comp Dream i bas ni sa kim ne saradjuju kaze u NS-u. Ostaje mi da idem redom po radnjama ili da zovem..
kupi u pinu koolink 120mm fan, dobices bracket-potenciometar sa njime, samo trazi taj sa izmenjivom brzinom, tj. u oznaci ima nesto tipa 800~1400rpm. Kosta oko 500din.
nosim se mislju da prodam ovaj gigabyte i kupim asusa sa glaciatorom, samo ne znam koliko su oni bucni. imao sam prilike da na kratko "cujem" asusov 3850 model sa istim kulerom i prvi utisak je da je prilicno tih.@Hanibal:
Ja sam od tog zalmana na karti odustao. Na 5V se takodje cuje taj neki odvratni papirni shum, kao da grebe. Nema tome pomoci ako si osetljiv na buku i raznorazne zvuke iz kompa.
Imam Sapphire 4830.
Moze li mi nekako detaljno opisati postupak kako da spojim kablove sa Sapphireovog kulera koji ima prikljucak od 2 pina na taj Titanov kontroler koji ima prikljucak od 3 pina. Koliko sam shvatio potrebno je preseci zice sa Titana, skinuti izolaciju sa kablica(onoliko koliko ce zice uci u konektor od dva pina), i ubosti zice u konektor od dva pina tako da ide crna na crnu, a crvena na crvenu. Sve to treba potom oblepiti izolir trakom, naravno da se zice nebi dodirivale i ispadale.
Molim za odgovor da li je ovaj postupak ispravan i bezbedan.
Da li je potrebno seci zice ili se mogu izvuci iz tropinskog konektora?
Hvala
Немој сећи ништа него само убоди директно 2пин из графике у 3пин Титан, пасује без проблема, а изолирком облепиш чисто ради сигурности, мада и без тога стоји чврсто али ајде.
Може без проблема, одговарају један другом само што нема механизма који осигурава спој, па је зато изолирка корисна.
Hvala Dule.
Uspesno odradjen posao. Vec sam bio krenuo da secem zice, mada bi mozda i ta metoda bila uspesna, ali bolje ovako.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari