Šta je novo?

Искуства са Motorola Moto G84 5G

nekro batica

Poštovan
Učlanjen(a)
13.08.2018
Poruke
275
Poena
95
Јуче сам преко Јетела купио мобилни телефон из наслова. Данас сам натенане кренуо са подешавањима свих апликација и то одузима доста времена пошто гомила њих има 2FA. Но, то ми је најмањи проблем: у неколико наврата се догодило да нити сам доступан када ме неко зове, нити ми стижу СМС-ови али ми у исто време мобилни интернет функционише без проблема - чет апликације и позиви преко истих раде без и најмањих проблема.


Оног тренутка када ја некога позовем све буде како треба - стигну нотификације за пропуштене позиви, као и сви живи СМС-ови. И све лепо ради једно 90 до 120 минута и онда се поново јави проблем који сам описао у претходном пасусу.

У подешавањима сам поставио да ми све иде преко 4G мреже, тако да се надам да ћу ујутру видети неки бољитак. Ако се проблеми и сутра наставе, после посла ћу отићи до Јетелове пословнице како бих узео другу картицу.

Мада, питам се да ли сам Гуглов позивач (Google Phone app) прави проблеме? Да ли је могуће да би нека custom/simple апликација радила боље?
 
Meni je na Edge 40 bio sličan problem ,prebacio sa 5g na 4g i radilo ok. Posle sam prešao na e-sim i sad radi i kad je uključeno 5g mada nema potrebe za njim.
 
@Crow011 - Претпостављам да је баш тај део око 5G/4G оно што прави проблем. То само довољно говори о томе колико сви наши оператери ни 5 пара не дају за оптимизовање мреже.


On the other hand, сам телефон је фино радио данас. Надам се да ћу кроз недељу дана имати потпунији и, у исто време, више него позитиван рапорт о самом моделу.
 
Rodjaka ( dok je u Srbiji - koristi Yettel ) takodje ima problem na Edge 40 :(
 
Nije do operatera ali ajde. 5g nije još pušten zbog drugih stvari. Mada kažem ja sam opet uključio 5g i radi ok ali sam na e-sim
 
Nazad
Vrh Dno