Šta je novo?

Pametni uređaji Индукциони шпорет

Fitnes narukvice, sijalice, pametni usisivači i sl.

faca

Čuven
Učlanjen(a)
08.08.2004
Poena
785
Moja oprema  
Laptop
Acer Aspire A5 515 Ryzen 5 5500
Mobilni telefon
Xiaomi Poco F4 8/256
Pametni uređaji
Xiaomi watch S1
Xiaomi Body Composition Scale 2
Pristup internetu
  1. Optički internet
Треба купим нови шпорет, ишао бих на индукциони.
Постоји опција уградних елемената, али ми онда треба и кухињски елемент то је још 10000 а највероватније би ишло једно испод другог па је шпорет боља опција.

Не видим да је добра понуда, нашао само један модел Gorenje 6D60 xpg.
Да ли их уопште има купити?

Шта мислите о овом моделу, за те неке паре?

ja ne mogu ništa pametno reći u vezi tog Gorenja... samo da sam u istoj dilemi.
ono što je moj problem je što nema ind. šporet sa 50cm.
ja bih gledao da je što duža garancija, sve se to svodi na isto... neke indukcione ploče imaju ravnomernije zagrevanje, ali u praksi to i ne primetiš...

razmisli dobro da li ti treba šporet... jeste element dodatnih 10.000 (realno može i za manje) ali ti ne trebaju 4 ringle (većini ljudi ne treba), dakle možeš uzeti povoljno ind. ploču sa 2 ringle, pa dobiješ malo više radnog prostora... plus sa elementom dobiješ još jednu ladicu...

Iskreno, ne razumem zašto su šporeti sa indukcionom pločom još uvek toliko malobrojni kod nas, i pritom koštaju više nego dva zasebna ugradna uređaja.
Nažalost, ako šporet mora, to je što je, manje-više i nema izbora, tehnologija je tu dokazana i stabilna pa uzimaj šta ti se sviđa i 5g garancije naravno.
Inače, slažem se sa kolegom iznad da su dva polja dovoljna za tročlanu porodicu. Ja imam ugradnu sa 4 ali sada da pravim uzeo bih sa dve.

Pa covek je pitao za sporet... Sporet ima i jednu i drugu. U slucaju ploce, trebala bi mu i rerna?

Niko mu nije preporučio ugradnu ploču umesto šporeta, pročitajte bolje drugi i treći post. U četvrtom postu je neko hteo da ispadne pametan a uspeo je samo da prouzrokuje ovu lavinu gluposti koja je za brisanje.

Nema potrebe da mislim ja znam...
Izgleda da nikad nisi video da rerna i ploca ne moraju da budu jedno ispod drugog, a cesto i nisu.
A ne moraju da budu ni iste sirine.

Vrh Dno