Šta je novo?

Да ли би радило на USB 2.0 Cable USB Double Splitter Adapter

David.1992

Poštovan
Učlanjen(a)
11.01.2017
Poruke
223
Poena
95
Moja oprema  
RAM
16GB DDR4
Storage
240 GB SSD, 1TB HDD
Mobilni telefon
Xiaomi Redmi 9
Pristup internetu
  1. ADSL
ctFa6Uu.png


Имам паметни телевизор 55 инча, проблем ми био кад не би радило па ми је зато потребан одговор како бих избегао губљење времена и снаге. Било би ми јако незгодно да скинем TV са зида па да га онда поново враћам а ако не би радило да понављам поступак.

Ствар је у томе да бих хтео у први порт да укључим USB донгл за air mouse а у други флеш меморију. Да ли би радио USB донгл па да користим MX3 air mouse?
 
Zavisi od adaptera. Ako bi taj adapter imao čip negde u konektoru koji je USB hub, onda bi verovatno radilo. Kažem verovatno jer je do OS-a u televizoru da li će podržavati USB hub-ove u bilo kom formatu. Treba probati svakako.
Za konkretan adapter sa slike prilicno sigurno da NE bi radilo jer je očigledno da je jedan ženski USB konektor povezan debljim kablom od drugog, što verovatno znači da samo taj jedan ima povezane linije za podatke, a iz tog drugog bi mogla samo struja da se vuče. A i konektori deluju prilično standardno i teško da je neko sakrio USB hub u neki konektor.
 
Ствар је у томе да бих хтео у први порт да укључим USB донгл за air mouse а у други флеш меморију
flash zahteva struju iz USB-a. verovatno je neće biti dovoljno ako bi se koristilo tako nešto. bolje uzmi USB hub koji ima svoju struju. mislim da televizor neće praviti problem sa hub-om
 
I USB fles i airmouse risiver i sam hub trose mizerno malo struje, ni blizu limita jednog USB porta tako da je to najmanji problem.
Sa hard diskom bi vec bilo problema i trebao bi hub sa svojim napajanjem.
 
Nazad
Vrh Dno