Šta je novo?

Видео од статичне слике, можда слајдшоу

Corey

Slavan
Učlanjen(a)
14.01.2005
Poena
319
Којим алатом бих најлакше могао да направим видео(за Тјуб) који је од статичне слике плус звук? Клип је за музику наравно. У обзир може доћи и неки слајдшоу од пар слика, није битно.
Дакле, пожељно да апликација није гломазна, јер ипак оно што мени треба није пуно и захтевно.

VirtualDub ili Windows Movie Maker. Oba završavaju posao. Mada, postoje i programi koji od više slika prave slajšou. Probaj da guglaš photo to avi ili sličan termin.

I moj glas za "Windows Movie Maker". Može i u ful HD, jednostavan, besplatan, ...

^ besplatan ?

ProShow Producer , nazalost nije besplatan ali za slike tata mata . Pozdrav !

Ako neko zna, kako je moguce ubaciti tekst u toku videa, tako da izgleda kao da neko kuca tekst na ekranu (kao u filmovima)?

Kako moze da bude besplatan ako si platio licencu za win ? A ako koristis nelegalan win onda mozes da koristis i nelegalnu licencu tog nekog programa koji se inace placa, jel tako ?
Znaci i paint i notepad i slicni nisu besplatni ?

Po toj logici da sam platio licencu za win mogu da kazem da Only win programi koji su free - nisu besplatni jer mogu da rade samo na windowsu a nejga sam platio.

Naravno da jesu besplatni...

Ok my fault.

hvala deks, pogledacu.

Brate "ULead Video Studio" je naj naj za te stvari. Lično sam ja pravio neke video slajdove sa muzikom u pozadini...ubacivao text, određivao vreme trajanja itd.Evo ti jedan spotić koji sam ja napravio pa odluči....ima još puno puno mogućnosti ali to bi sve sam morao da istražiš :)

http://www.youtube.com/watch?v=e9zF8f6Rgls

Nazad
Vrh Dno