Home dugme (duže pritisnuto) vraća me na spisak poslednjih pokretanih aplikacija a ne (nužno i) aktivnih aplikacija. Kada odem na Settings --> Applications --> Running Software -- tu nema Skajpa i Opere, a na Home tasteru ima, dakle, sistem ih je ugasio.koristi home dugme, to ti je najednostavnija opcija, naravno posle restarta telefona moraces da ih pokrenes jednom i onda uvek izlazi na home i nece se gasiti
Meni se Skype ugasio, evo, nema ga:Cudno pitanje... Skype se nikad ne gasi osim ako ga ti ne ugasis.
Za to nisam znao. Znači, treba da promenim Launcher ili mogu u svoj da dodam Running apps tab da bih dobio lock ikonicu? Upravo to mi treba! Hvala!Ja koristim GoLauncherEx koji u App Drawer-u ima Running apps tab. Tu izaberem app i kliknem na ikonicu katanca (Lock). Posle toga GoLauncherEx stiti app od gasenja.
Hvala! Skinuo sam SystemPanel, sa slike se vidi da Skype nije u "Excluded" modu i mogu da ga postavim. Takođe se vidi da Skajp ima poseban status (Priority - High), za razliku od drugih aplikacija, vidi dole na slici:Skini npr. SystemPanel i aplikacije koje ne zelis da sistem uspavljuje stavis u "exclude" mod.
Gde i kako to da uradim? Nezavisno od gore pomenutog System Panel-a? I'm an Android newbie.Imas obicno da podesis kako sistem da gasi aplikacije (posto vidim da koristis CM), stavis da ne ubija dok ne dodje npr do 30MB slobodnog rama, meni tako neke aplikacije ostanu danima upaljene.
Tako je. Nemam fon još ni nedelju dana, pa u njega nisam ni stavio SIM, samo se "igram", isprobavam, učim; koristim stari mob, a stavio sam u "airplane" kada sam video da mi puno baterije ide na "idle mod" telefona (ima dijagram koji pokazuje na šta se troši baterija). Od kako sam u "aviončiću", smanjio sam taj deo potrošnje.Po slikama bi zakljucio da njemu fon konstantno stoji u AirPlane mod.
Upravo to radi! Advanced Task Killer ubija kada se vrati iz power-save moda! Sad sam ubio Task Killer i te njegove opcije.I to je moguce, task killer mozda po defu ubija aplikacije koje ne koristis par min. posle ok dugmeta.
Što je bitno koji je fon?![]()
Da li ti je upotreba bila 100% ista? Toliko i toliko si gledao neki spot, toliko i toliko si pricao telefonom, toliko i toliko si pokrenuo aplikacija, toliko i toliko ti je bio ukljucen ekran?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari