Skroz crn ili ...
Daj neki scan kopije.
Skroz crn...
Skroz crn ili ...
Daj neki scan kopije.
Punio sam toner na mom laserskom štampacu Canon 3010. Štampao je dobro nekoliko dana, onda je počeo da izbacuje crni papir. Zna li ko šta bi to moglo da bude?
Jel zna neko firmu u NSu da mi preporuči a koja radi reciklažu tonera za canon lbp 2900? (Može info i na pm)
Većina firmi prodaje svoje već reciklirane tonere, ali niko ne radi reciklažu tonera koji ti doneseš! A i ja, da budem iskren, sam pronašao svega jednu, dve firme koje prodaju reciklirane tonere! Sve je u BGu ili Kragujevcu! Šta li štampaju u tom Kragujevcu toliko da mi je samo znati!? :d
I da li neko zna kakvog su kvaliteta perihard toneri?
Kakvi su za dopunu tonera HP laser 2550n i HP laserjet 1200?
Koliko mogu da odstampaju i koja je cena dopune, okvirna?
Imaju li stampaci neku caku?
Hvala
Nemam pojma kako stampaci koje si naveo stoje sa reciklazom sacekaj frantic-a ili nekog drugog ko se time bavi, ali 2055dn je odlican stampac koji ima sve moje preporuke. Procitaj opis nadam se da ce ti pomoci:Pronasao sam i Samsung ML-2851ndr isto ima mrezu i duplex.. i radi na 64 bita..
Interesuje me dali je moguca raciklaza tonera za njega ?
Pronasao sam i Samsung ML-2851ndr isto ima mrezu i duplex.. i radi na 64 bita..
Interesuje me dali je moguca raciklaza tonera za njega ?
Pise ti na Samsungovom sajtu da se uz stampac isporucuje inicijalni kertridz kapaciteta 700 otisaka A4 formata po ISO 19752 testu.Hvala Killer Chip, samo jednu stvar bih da dodam:
Toner koji sam kupio je izvukao samo 860 stranica - bila poneka slika, inace txt. Da zaokruzim na 20% pokrivenost u proseku. Sta kazete na to?
Pise ti na Samsungovom sajtu da se uz stampac isporucuje inicijalni kertridz kapaciteta 700 otisaka A4 formata po ISO 19752 testu.
Elem, da se vratim na problem sa reciklazom. Nasao sam firmu koja radi reciklazu tonera, ali pominju limit stampaca u broju strana koje stampa i da mora da im se odnese stampac da nesto rade na njemu. Pretpostavljam da samo treba da resetuju brojac odstampanih strana. To je vrlo jednostavan proces koliko sam uspeo da vidim po netu, mada povlaci gubitak garancije (ali ista stvar je i sa recikliranim tonerom), ali ne znam smem li da pisem o tome ovde. Zanima me gde se nalazi taj famozni cip?
1. Na maticnoj ploci stampaca? -Onda to znaci da reciklaza samog tonera moze da se uradi bez problema, a ostaje problem hoce li stampac sa njim raditi.
ili
2. Na samom toneru? Onda vam svima dugujem veliko izvinjenje zbog trosenja vremena :wall:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari