Šta je novo?

Šta uradiše od foruma :(

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
a sta je sa postovima?

I ja se pitam?
Forum radi brze kako mi se cini, a pojavila se ova linija u postovima sto je cool, odvaja potpis i edit post obavestenje...
Ono sto meni (a verujem i vecini sa TFT monitorima kojima bela bljesti a koji su se smorili od plave) nedostaje je DARK TEMA!! :D

e ***a sad :)

edit: i ja sam primetio da forum radi brze... a stvarrno Silver dajte neku dark temu (nesto tamno sivo, ne mora crno :))

Poslednja izmena:
bas ovo dobro sto mozes da vidis editovan i original post :)

pa edituj svoj post, pa kada kliknes na link Last edited by... dobijes original i editovan post, pa mozes i da uporedis

Auh što je užasno ovako sa potpisom spuštenim skroz dole :\ Imam osećaj ko da ispod svakog posta piše "last edited", samo odvraća pažnju od postova :/

plus ovo digg,delicious,stumbleshet...google...omg...

ne svidja mi se novi design...VRATITE BENCHMARK!!! :d

imas ispod reklame u ovo tredu da odaberes (desni ugao) Nacin prikaza (samo search "prikaza")...e tu levi klik i kliknes na LINEARNI MOD...ok?

ti si slucajno...cemu sluze oni bukmarksi??? (google,Digg...)

Polako ljudi, niko nista nije uradio...update-ovali smo licencu, pokrenuli novi update: sve ce se srediti, take it easy :)

a zasto ovaj "bookmarks" predeo i ovo tags???

Meni se mnogo svidja fora sa slikama koje se ne otvaraju u novom tabu, nego preko otvorene strane. Ili sam ja nesto istripovao? :)

Da li se planira rešavanje Unsubscribe problema uskoro? Pošto iz teme ne može da se odradi, nudi opet Subscribe:

Prilozi

• Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    11.1 KB · Pregleda: 75
Auh što je užasno ovako sa potpisom spuštenim skroz dole :\ Imam osećaj ko da ispod svakog posta piše "last edited", samo odvraća pažnju od postova :/

Delimo misljenje. :)
Makar malo na gore da se pomeri linija. Idealno bi bilo da se vrati na staro, naravno. :D

Poslednja izmena:
Umesto sto kukate ko neke babe, bolje dajte predloge :)
Sada kada se radi na forumu, bolje recite sta bi ste zeleli da vidite (argumentovano molim, bez gluposti) kako bi to moglo da se revidira i eventualno implementira.

Niko ne kuka, odlicna fora sa slikom, kliknes jednom i ona se otvori ispred a nestane na scroll ili se otvori u novom prozoru na ponovni klik...

Poslednja izmena:
Umesto sto kukate ko neke babe, bolje dajte predloge :)
Sada kada se radi na forumu, bolje recite sta bi ste zeleli da vidite (argumentovano molim, bez gluposti) kako bi to moglo da se revidira i eventualno implementira.

DARK TEMA:D:D Plizz

Dakle, neka crno/siva kombinacija, ili pak tamno siva kombinacija, uz poneki detalj svetlije boje (crveno, ili tako nesto) da razbije monotoniju, kao na CGtalk na primer...ah da, vec se ponavljam :D

moze na taj bookmarks tab da se ubace one dve strelice da moze da se sakrije :)

Hocemo vece avatare!!! :banana:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno