agafon
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 18.07.2013
- Poena
- 151
Imam nemački tablet Smartbook Surfer 360 koji je hardverski isti kao Viewsonic10s i kada sam ga dobio na njemu je bio instaliran neki android 2.2 ali nije imao market niti se mogao instalirati. Reših da to ispravim i na nekom forumu pronađem kako se na njega može instalirati ViewCOMB 3.2 i ja to pokušam. Predhodno instaliran android 2.2 je imao ClockworkMod Recovery i ja sam instalaciju ViewCOMB-a radio sa MicroSD kartice. Međitim, da li zato što sam pogrešio rom ili što je nekompatabilan sa tableto, tek novi sistem ne ide dalje od početnog ekrana učitavanja. No, ni to nije sve. Hteo sam da pokušam da na tablet imstaliram bilo koji odgovarajući mod, međutim kada postupim po uputstvima i prikačim ga na računar, windows 7 tablet vidi samo kao MTP device. Pokušao sam i sa traženjem raznih drajvera i svašta još, ali neće pa neće. Jednostavno, tablet mi ne daje tu mogućnost da ga računar vidi kao neki pravi uređaj, već samo kao MTP device.
Pitam se, gde sam i koliko to pogrešio? Da li mi je greška bila fatalna i da sam tablet zauvek izgubio ili ipak postoji neko rešenje da mogu instalirati neki android na njega.
Još jednom ponavljam, da ga računar vidi samo kao MTP device i nikako drugačije, pa ako iko može da mi da neki savet, bio bih mu jako zahvala.
Hvala unapred.
Pitam se, gde sam i koliko to pogrešio? Da li mi je greška bila fatalna i da sam tablet zauvek izgubio ili ipak postoji neko rešenje da mogu instalirati neki android na njega.
Još jednom ponavljam, da ga računar vidi samo kao MTP device i nikako drugačije, pa ako iko može da mi da neki savet, bio bih mu jako zahvala.
Hvala unapred.