Šta je novo?

Mobilni telefon Šta posle Mi 9T - Realme GT, Nord 2...

Koji mobilni telefon kupiti

eazy-i

Cenjen
Učlanjen(a)
06.09.2018
Poena
115
Već neko vreme tražim potencijalnog naslednika Mi 9T telefona. Igrice ne igram, uglavnom normalna upotreba i kameru koristim ne tako često možda par puta mesečno. Kriterijum je veličina ekrana do 6.4 inča, bolje performanse, bolja kamera, baterija slična kao Mi 9T i da nije Xiaomi. Prva opcija mi je Realme GT: super ekran, snapdragon cpu, ima 3.5mm džek(nije presudno ali lepo je da ima), ekran ima DC dimming, ali kamera je upitna nadam se da je bolja od Mi 9T? Nord 2 je druga opcija takođe ok telefon ali video sam na recenzijama da je ekran lošiji nego na GT-u, nema DC dimming i ima nisku frekvenciju PWM ali kamera je bolja na Nordu. Cena GT i Nord 2 skoro ista oko 350-360€. Da li neko ko je koristio i Nord 2 i Realme GT može da ih uporedi i napiše koji je bolji, da li je na Nordu 2 ekran dovoljno dobar i da li izaziva glavobolje zbog jako niske frekvencije PWM i nedostatka DC dimminga? Što se ostalih modela tiče S21 FE mi deluje odlično, da li je onda možda bolje sačekati mesec-dva da mu cena padne na 450€ i kupiti njega?

Poco F2, jer je isti po svemu na šta si već navikao, eventualno Realme GT. Ako ti je 3.5mm nužno bitan, izbor se sužava, tako da se S21 FE ne uklapa u koncepciju.

Razmišljao sam o A52S ali ipak kada bih uzimao neki samsung radije bih uzeo S seriju npr. S20 FE Snapdragon. Mislim da odustajem od novog S21 FE zbog jako loše baterije.
Poco F2, jer je isti po svemu na šta si već navikao, eventualno Realme GT. Ako ti je 3.5mm nužno bitan, izbor se sužava, tako da se S21 FE ne uklapa u koncepciju.
Odustao sam od Poco F2 Pro zato što je model star 2 godine i dobiće samo još 1 apdejt na Android 12; prevelik i pretežak telefon.

• Like
Reagovanja: uji
Nazad
Vrh Dno