eazy-i
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 06.09.2018
- Poena
- 115
Već neko vreme tražim potencijalnog naslednika Mi 9T telefona. Igrice ne igram, uglavnom normalna upotreba i kameru koristim ne tako često možda par puta mesečno. Kriterijum je veličina ekrana do 6.4 inča, bolje performanse, bolja kamera, baterija slična kao Mi 9T i da nije Xiaomi. Prva opcija mi je Realme GT: super ekran, snapdragon cpu, ima 3.5mm džek(nije presudno ali lepo je da ima), ekran ima DC dimming, ali kamera je upitna nadam se da je bolja od Mi 9T? Nord 2 je druga opcija takođe ok telefon ali video sam na recenzijama da je ekran lošiji nego na GT-u, nema DC dimming i ima nisku frekvenciju PWM ali kamera je bolja na Nordu. Cena GT i Nord 2 skoro ista oko 350-360€. Da li neko ko je koristio i Nord 2 i Realme GT može da ih uporedi i napiše koji je bolji, da li je na Nordu 2 ekran dovoljno dobar i da li izaziva glavobolje zbog jako niske frekvencije PWM i nedostatka DC dimminga? Što se ostalih modela tiče S21 FE mi deluje odlično, da li je onda možda bolje sačekati mesec-dva da mu cena padne na 450€ i kupiti njega?