Šta je novo?

Šta posle Mate 7

budjoni

Slavan
Učlanjen(a)
10.06.2008
Poena
345
Neka sugestija šta kupiti pošto sam moj dobri Huawei Mate 7 dao u oglase? Imam još i Lumiu 640 ds za posao, a Mate mi je bio sasvim dobar, osim što volim da promenim telefon posle nekog vremena, a i ovaj mi je malo nezgodan za držanje. Treba mi neki tel do 5 inča, sa dobrom kamerom, za "normalno" korišćenje - pozivi, malo sms, twitter, wap, vesti... U igri su mi Samsung S6 (mada nikada nisam voleo Samsung osim Note serije), LG G4, iPhone 5s...(iPhone bi mi bilo zanimljivo da probam ali se bojim da je star model, a za SE nemam novca), znači nešto do 350 evra, novo, polovno...

Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk

Poslednja izmena:
G4 mi je baš lep ali me brine baterija, posebno posle ove na Mate 7 koja je čudo. Dobar Samsung S6 može da se kupi ali nekako ne volim Samsung, i nisam siguran šta bi značajno dobio za razliku u novcu. Nexus sam imao, treću i četvrtu generaciju, i u principu mi se jako svidja taj native android. Mozda ja najbolje da čekam da naleti neki 6p, mada me privlači i iPhone 5s, to mi je opet najlepši dizajn od svih ajfona, ali veličina ekrana, rezolucija, baterija...sve me to brine

G4 mi je baš lep ali me brine baterija, posebno posle ove na Mate 7 koja je čudo. Dobar Samsung S6 može da se kupi ali nekako ne volim Samsung, i nisam siguran šta bi značajno dobio za razliku u novcu. Nexus sam imao, treću i četvrtu generaciju, i u principu mi se jako svidja taj native android. Mozda ja najbolje da čekam da naleti neki 6p, mada me privlači i iPhone 5s, to mi je opet najlepši dizajn od svih ajfona, ali veličina ekrana, rezolucija, baterija...sve me to brine

g4 izgubices na bateriji ali sve radi vrhunski, pogotovo kamera.

G4 je igranka sa pločama. Lagano može da ti crkne i posle možeš da ga baciš u kantu ako nemaš validnu garanciju.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Pa nije to stvar sreće, velika je verovatnoća da će da crkne. Dovoljno je da prelista par zadnjih strana u g4 temi da vidi koliko ljudi ima problema sa telefonom. Ni i jednoj drugoj temi se ne žale ni približno kao tu...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Vidim da je rešenje Z3 ili S6, niko ne pominje iPhone 5s... Možda je najbolje sačekati još neko vreme, objektivno ovaj Mate 7 je veoma dobar uređaj, nikada nisam imao problema s njim, jedino me malo smorila veličina...a i volim da menjam telefone. Ovaj imam već deset meseci i to je apsolutni rekord, ni jedan telefon nisam imao tako dugo.

Sent from mTalk

Z3 - solidan ekran, brutalna baterija, dobra kamera, odlicna izdrada, fluidan rad, dobro kesiranje
S6 - odlican ekran, losa baterija, odlicna kamera, fingerprint, lose kesiranje
5s - fluidan rad, odlican ekran (samo mali), solidna kamera, odlicna izrada, nema micro sd, losa baterija, malo ram memorije.
E sad ti izvagaj sta ti je bitno. :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Zaboravih da pomenem ocajan auto mod kamere. :D
Da dodam i nesto manje detalja prilikom snimanja nego kod konkurencije ali zato stabilizacija razbija. I u foto modu su boje malo bledje u odnosu na Samsung npr. Sve u svemu Z3 je odlican.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Red je da se javim. Kupio sam ipak Galaxy S6 i još ne mogu da verujem kako je slaba baterija, moram da ga punim dva puta dnevno. Ekran je odličan, telefon je veoma brz, kameru još nisam ozbiljno testirao...ali baterija je užas, posebno posle Mate 7 gde nikad nisam završio dan sa manje od 30%. Hvala svima na savetima, žao mi je što nisam našao MI5, što mi je bio prvi izbor, ili čak iPhone 5s.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Vrh Dno